Witam
Przedstaw się innym użytkownikom naszego forum i napisz jak do nas trafiłaś/eś.
Witam,
Od 2 dni w Birmingham. Narazie szukam pracy i mieszkania. Mam nadzieję, że z czasem będzie ok. Pozdrowienia dla wszystkich Polaków, nie tylko z Birmingham. ;)
-

-
VT03
- Początkujący
-
-
- Reputation point: 0
Pozdrowienia z West Bromwich :)
Dodano: -- 11 maja 2013, 19:25 --
Pozdrowienia z West Bromwich :)
-

-
motylnocy
- Początkujący
-
-
- Reputation point: 4
Na pewno szybko się zaaklimatyzujesz jest to bardzo spolonizowana część Wielkiej Brytanii :D
-

-
Szelest
- Raczkujący
-
-
Dzięki ;) Wczoraj podczas spaceru po Birmingham na światłach samochód na blachach z rodzinnych stron ;) a Polaków spotykałem co chwilę ;) Zaczyna mi sie tu podobać ;)
-

-
VT03
- Początkujący
-
-
VT03 wrote:Dzięki ;) Wczoraj podczas spaceru po Birmingham na światłach samochód na blachach z rodzinnych stron ;) a Polaków spotykałem co chwilę ;) Zaczyna mi sie tu podobać ;)
Na poczatku tez mi sie podobalo ze tylu rodakow naokolo, teraz zmienilem zdanie...
-

-
Alzak
- Zadomowiony
-
-
- Reputation point: 55
Alzak wrote:VT03 wrote:Dzięki ;) Wczoraj podczas spaceru po Birmingham na światłach samochód na blachach z rodzinnych stron ;) a Polaków spotykałem co chwilę ;) Zaczyna mi sie tu podobać ;)
Na poczatku tez mi sie podobalo ze tylu rodakow naokolo, teraz zmienilem zdanie...
Wydaje mi się o jakich rodakach mówisz... jak tu jechałem było mase ludzi normalnych i kultularnych.... byli też tacy, którzy pili w drodze i tylko k.... sypali ile sie dało.... Kwestia przyjąc zasadę robię swoje i nie zwracać uwagi na to na co nie ma sie wpływu...
-

-
VT03
- Początkujący
-
-
Witaj na obczyznie VT03 :)
Powodzenia!
-

-
stillinback