Teo z Polska ;)
Przedstaw się innym użytkownikom naszego forum i napisz jak do nas trafiłaś/eś.
Witam,
Nie lubię pisać o sobie zbyt wiele. Pragnę jednak przywitać się ze wszystkimi na początek.
Dlaczego tutaj jestem? Tak samo jak większość mieszkających w Polsce mam dość tego co jest tutaj i powoli dorosłem do jasnego określenia do czego mogę dojść tutaj. Obecnie planuję wyjazd w okolice Solihull i urządzenie się tam na pobyt stały. Mam nadzieję, że wreszcie odpocznę od tyrania i po 240godzinach pracy w miesiącu będę mógł realizować swoje pasje i uczyć się w spokoju rzeczy, które mnie interesują. Kto wie... może nawet znajdę tutaj swoją drugą połowę. :)
-

-
Teo
- Przyczajony
-
-
- Reputation point: 0
Witaj w gronie :) A co to masz tam za pasje i zainteresowania?
O ile mozna spytac, bo Twoja wypowiedz zabrzmiala intrygujaco :)
-

-
stillinback
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 13
Witaj.
Czyli jeszcze do nas nie dołączyłeś personalnie osobiście ciałem ino duszą na ten czas?
Pakuj walizy i w drogę!
Tu jest fajnie! Wszyscy nas kochają, mlekiem i chlebem witają.Praca czeka, dziewczyny to aż się bija o Polaków...
;-)
Witaj i powodzenia:-)
-

-
P-C
- Stały Bywalec
-
-
- Reputation point: 61
Witaj Teo! Najlepszego na nowym starcie
P-C wrote:Praca czeka, dziewczyny to aż się bija o Polaków...
;-)
--> a szególnie w wątku Samotni faceci w Birmingham :), oj PC jak ja lubię Twoją ironię :D :D :D
-

-
vanilia
- Zadomowiony
-
-
- Reputation point: 47
P-C, ale sie usmialam hehehehe
-

-
Ivoneczka23
- Stały Bywalec
-
-
- Reputation point: 40
Lol :D Dzięki za gorące przyjęcie. :)
Co mnie pasjonuje? Ogólnie elektronika... lubię "pogrzebać" sobie w danych transmitowanych pomiędzy różnymi modułami... np. w samochodach. ;)
Co do "siedzenia na walizach", to zaczynam wszystkie walizki przygotowywać do wyjazdu. Mam nadzieję, że nie zajmie mi to ZBYT wiele czasu. :)
Obecnie zaczynam się przymierzać do wyjazdu... jednak obawiam się, że w wymarzonym Solihull może nie być dla mnie miejsca do pracy... :/ Gorzej... mogę trafić daleko od Bham. :/ A to już na starcie troszkę mnie deprymuje. Taką mam konstrukcję wewnętrzną. Bham "kupuję", a w wersji Solihull biorę prawie w ciemno. :) Tak już mam.
-

-
Teo
- Przyczajony
-
-
- Reputation point: 0
Return to PRZEDSTAW SIĘ