Halo mamy z okolic centrum Birmingham :)
Przedstaw się innym użytkownikom naszego forum i napisz jak do nas trafiłaś/eś.
Witam :grin: poznam mamy z okolic centrum Birmingham :grin: jestem mamą od 3 tyg :grin: chętnie wyskoczę na spacer, kawę, ciacho. Znacie jakieś fajne miejsca dla mam z dzieckiem? pozdrawiam! udanego weekendu wszystkim!
-

-
edith
- Przyczajony
-
-
- Reputation point: 0
Hej,
Gratuluje nowego czlonka rodziny.
Ja mama bede dopiero w kwietniu, niemniej aktywnie przygotowuje sie od nowej zyciowej roli
Chetnie wybiore sie na spacer i poszukam z Toba przyjaznych dzieciom miejsc w okolicy
-

-
eka
- Przyczajony
-
-
wooow :) super ze sie ktoś znalazł :) również gratuluje! chętnie poszukam jakiś ciekawych miejsc zeby na wiosne miec zajęcie. Możemy sie spotkać, mamom z brzucholem spacery wskazane :) pozdrawiam!
-

-
edith
- Przyczajony
-
-
Widzę ze uaktualnilas temat, o informacje ze mieszkasz w centrum.
Odpisalam Ci na priv
-

-
eka
- Przyczajony
-
-
Witam, jestem mamą 7 tygodniowej dziewczynki. Chetnie poznałabym mamuski żeby gdzies wyjść i pogadać. Mieszkam na Pype Hayes-może gdzieś w okolicy sa jakieś mamuśki.
-

-
sylv65
- Przyczajony
-
-
Witam wszystkich...rowniez mieszkam w okolicy centrum Birmingham...jestem mama 2 letniej coreczki i 3 tygodniowego synka...chetnie poznam mamy mieszkajace wq okolicy...piszcie na priv do mnie jak co bo tu to rzadko na forum zagladam a na priv prawie codziennie...pozdrawiam
-

-
monika21j
- Raczkujący
-
-
- Reputation point: 1
Return to PRZEDSTAW SIĘ