Czesc, witam wszystkich.

Przedstaw się innym użytkownikom naszego forum i napisz jak do nas trafiłaś/eś.

MalePostNapisane by MarcinMW » 5 Dec 2012, 16:08 Czesc, witam wszystkich.

Chwilowo jeszcze w Bydgoszczy ,ale zaraz po nowym roku przyjezdzam do Birmingham.

Wybór padł na tą okolice ze względu na ceny wynajmu i perspektywe szybkiego znalezienia pracy jako kierowca.
Pozdrawiam wszystkich. :wink:

MarcinMW
Przyczajony

Reputation point: 0
Neutralny

FemalePostNapisane by vanilia » 5 Dec 2012, 18:49 Re: Czesc, witam wszystkich.

MarcinMW, no to życzę powodzenia. Jako kieorwca wymagane będzie od Ciebie doświadczenie na angielskich drogach a i nie zapomij wymienić prawka na angielskie. Większość firm nie chce nawet patrzeć na EU prawko. Jaki typ pracy Cie interesuje tzn ciężarówki czy autobusy?

Dodano: -- 5 gru 2012, o 18:49 --

MarcinMW, no to życzę powodzenia. Jako kieorwca wymagane będzie od Ciebie doświadczenie na angielskich drogach a i nie zapomij wymienić prawka na angielskie. Większość firm nie chce nawet patrzeć na EU prawko. Jaki typ pracy Cie interesuje tzn ciężarówki czy autobusy?
vanilia
Zadomowiony

Reputation point: 47
Pokojowy

FemalePostNapisane by Ivoneczka23 » 5 Dec 2012, 21:27 Re: Czesc, witam wszystkich.

o nastepny z Bydgoszczy emigruje heheh a jes tu nas sporo ;)

Ivoneczka23
Stały Bywalec

Reputation point: 40
Pokojowy

MalePostNapisane by MarcinMW » 5 Dec 2012, 21:51 Re: Czesc, witam wszystkich.

vanilia wrote:MarcinMW, no to życzę powodzenia. Jako kieorwca wymagane będzie od Ciebie doświadczenie na angielskich drogach a i nie zapomij wymienić prawka na angielskie. Większość firm nie chce nawet patrzeć na EU prawko. Jaki typ pracy Cie interesuje tzn ciężarówki czy autobusy?

Prawko wymienię, już mi o tym znajomi mówili. A co do doświadczenia, to kazdy jakos zaczynał. Nikt z doświadczeniem się nie rodzi. :wink:
Dużo jeździłem w kraju różnymi sprzętami ,wiec każdy kto sie na tym zna ,od razu zauważy ,ze wiem czym to sie je.
W najgorszym razie zainwestuje pare F w ten angielski kurs "refresh" i może to ułatwi sprawę ?
Choć licze na to ,ze ktos da mi szanse sie wykazać bez tego.

Autobus, solówka ,zestaw - obojętnie. Choć ze względu na brak wprawy ,chętnie bym zaczął od solówki.
Dzieki za dobre słowo.
Pozdrawiam.
Marcin.

MarcinMW
Przyczajony

Neutralny

MalePostNapisane by MarcinMW » 5 Dec 2012, 21:53 Re: Czesc, witam wszystkich.

Ivoneczka23 wrote:o nastepny z Bydgoszczy emigruje heheh a jes tu nas sporo ;)

No, a konkretnie to z Fordonu :)
Pozdrawiam.

MarcinMW
Przyczajony

Neutralny

FemalePostNapisane by joxjo » 9 Dec 2012, 10:04 Re: Czesc, witam wszystkich.

nie przejmuj się mój facet b szybko znalazł pracę i to bez doświadczenia na angielskich drogach. zaopatrz się w dobra nawigacje i powodzenia

joxjo
Przyczajony

Neutralny

MalePostNapisane by MarcinMW » 10 Dec 2012, 15:45 Re: Czesc, witam wszystkich.

joxjo wrote:nie przejmuj się mój facet b szybko znalazł pracę i to bez doświadczenia na angielskich drogach. zaopatrz się w dobra nawigacje i powodzenia

Świetna wiadomość. Nie ukrywam ,ze wyjazd w nieznane jest mocno stresujący ,wiec takie informacje mają dużą wartość.
pozdrawiam.

MarcinMW
Przyczajony

Neutralny

Return to PRZEDSTAW SIĘ