Pozdrowenia na razie ze śląska ;)
Przedstaw się innym użytkownikom naszego forum i napisz jak do nas trafiłaś/eś.
Hej nazywam się Karol i jestem ze śląska. Nie jest to kraina miodem i mlekiem płynąca, dlatego mam zamiar do was dołączyć po świętach!
-

-
Manibi
- Przyczajony
-
-
- Reputation point: 0
-

-
Ivoneczka23
- Stały Bywalec
-
-
- Reputation point: 40
Po świętach to będziesz potrzebować dużo szczęścia żeby tu jakoś wystartować. Albo teraz albo dopiero na wiosnę. Wybór należy do ciebie. Pozdrawia Bytomianin.
-

-
bongorno
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 30
Dzięki za info. Nie śpieszy mi się, bo pracę jako taką tutaj mam, ale właśnie brak perspektyw na więcej, duże prawdopodobieństwo zwolnienia i co nieco już przemyślałem. Teraz pracuje jako elektryk (właściwie elektromonter, ale wiadomo jak to jest prace wykonuje się najróżniejsze).
Z językiem bez problemów, tylko boję się tego, że wszyscy mówią, że trudno zrozumieć miejscowych :?
-

-
Manibi
- Przyczajony
-
-
- Reputation point: 0
jak sie wsłuchasz obyma uchami to zrozumiesz;)
-

-
Ivoneczka23
- Stały Bywalec
-
-
- Reputation point: 40
A od kiedy czysty angielski to amerykanski? chyba wlasnie brytyjczycy stworzyli ameryke o ile mnie pamiec nie zawodzi.
-

-
papuzkaara
- Raczkujący
-
-
- Reputation point: 4
papuzkaara wrote:A od kiedy czysty angielski to amerykanski? chyba wlasnie brytyjczycy stworzyli ameryke o ile mnie pamiec nie zawodzi.
z tego co mi wiadomo to gdy brytyjczycy doplyneli odkryc ameryke to zambrowiacy tam siano zbierali :D :D :D :D :D :D :D :D :D
-

-
vactum77
- Raczkujący
-
-
- Reputation point: -2
Manibi,
Manibi skad dokladnie jestes ??
-

-
danielkam