Hejka

Przedstaw się innym użytkownikom naszego forum i napisz jak do nas trafiłaś/eś.

FemalePostNapisane by Monitka » 25 Oct 2012, 20:48 Hejka

Hej nazywam się Monika i już od dawna planuję przenieść się do Anglii z powodów wiadomo jakich :) Jako młody człowiek strasznie ciężko znaleźć mi jest jakąkolwiek pracę w Polsce. Niestety strach ciągle mi to uniemożliwia wyjazd, a myślę, że forum pomoże mi w poznaniu tego jak jest na prawdę. Niestety wszystkie te opowieści z mchu i paproci znajomych w większości na pewno są wyssane z palca :P ale to tak na marginesie.

Monitka
Przyczajony

Reputation point: 0
Neutralny

MalePostNapisane by b37 » 26 Oct 2012, 13:05 Re: Hejka

Hej, z praca tu nie ma zadnego problemu idziesz do agencji i mowisz ze chcesz prace mowisz jaka na pewno odrazu Ci dadza a nawet pozwola Ci wyrac stanowisko..jesli chodzi o mieszkanie sa naprawde tanie i fajne..ludzie sa na prawde dobrzy i otwarci na wszystkie tematy nikt Cie nie oszuka ani nie okradnie hahaha ::stop:: ::stop:: ::stop:: ::stop:: ::stop:: ::stop:: ::stop:: ::stop:: ::stop:: ::stop:: ::stop:: ::stop:: ::stop::

b37
Początkujący

Neutralny

FemalePostNapisane by malenkagdz » 26 Oct 2012, 16:35 Re: Hejka

jasneee ze tak nie jest latwo na poczatku

malenkagdz
Zaangażowany

Reputation point: 47
Pokojowy

MalePostNapisane by macius123 » 26 Oct 2012, 17:15 Re: Hejka

Na poczatku napewno bedzie ciezko,a z praca jest roznie nawet przez agencje.Wiadomo jak z tymi agencjami jest jednego dnia pracujesz jednego dzwonia ze masz wolne.A za mieszkanie masz czy nie masz kasy ale musisz placic.Wszedzie jest dobrze tam gdzie nas nie ma. A ztym okradeniem i oszukiwaniem to nie jest tak kolorowa na kzdym kroku musisz sie pilnowac bo kazdy patrzy jak zarobic a sie nie narobic,mialam juz do czynienia ze zostalem okradziony i oszukany itp
Nie zgadzam sie z moim przedmowca ze jest tu tak kolorowo i wesolo

Dodano: -- 26 paź 2012, 18:15 --

Na poczatku napewno bedzie ciezko,a z praca jest roznie nawet przez agencje.Wiadomo jak z tymi agencjami jest jednego dnia pracujesz jednego dzwonia ze masz wolne.A za mieszkanie masz czy nie masz kasy ale musisz placic.Wszedzie jest dobrze tam gdzie nas nie ma. A ztym okradeniem i oszukiwaniem to nie jest tak kolorowa na kzdym kroku musisz sie pilnowac bo kazdy patrzy jak zarobic a sie nie narobic,mialam juz do czynienia ze zostalem okradziony i oszukany itp
Nie zgadzam sie z moim przedmowca ze jest tu tak kolorowo i wesolo

macius123
Przyczajony

Neutralny

FemalePostNapisane by malenkagdz » 26 Oct 2012, 18:59 Re: Hejka

to co ktos napisal to nie jest w ogole prawda ot zwykle nabijanie postow :)

malenkagdz
Zaangażowany

Reputation point: 47
Pokojowy

FemalePostNapisane by Monitka » 26 Oct 2012, 19:08 Re: Hejka

Czy jeśli powiedzmy, przychodzimy już z "czymś" jest jakoś lepiej znaleźć pracę? Żeby nie być gołosłownym. Ja akurat z wykształcenie informatyczne (technik, na resztę nie wystarczyło pieniędzy), natomiast mój partner znów ma doświadczenie jak i zainteresowanie powiedzmy prądem :P

malenkagdz - można się zorientować co jest co ;)

Monitka
Przyczajony

Neutralny

Return to PRZEDSTAW SIĘ