Rybnik i Hrubieszów zawitał do WALSALL:)

Przedstaw się innym użytkownikom naszego forum i napisz jak do nas trafiłaś/eś.

FemalePostNapisane by aisia » 20 Sep 2012, 18:46 Rybnik i Hrubieszów zawitał do WALSALL:)

Witam Was wszystkich serdecznie - daliśmy sobie z mężem szansę na zmianę życia i wylądowaliśmy 10.09. w Walsall - potrzebuję Was jak powietrza ,aby tu ułożyć sobie życie - wszystkich życzliwych proszę o pomoc...pamiętacie ,jak zaczynaliście? podzielcie się ze mną swoim doświadczeniem -będę dozgonnie wdzięczna ;)

aisia
Początkujący

Reputation point: 0
Neutralny

MalePostNapisane by dancio » 21 Sep 2012, 01:19 Re: Rybnik i Hrubieszów zawitał do WALSALL:)

Witam jesteście z Hrubieszowa? Ja rownież pozdrawiam :lol:

dancio
Przyczajony

Neutralny

FemalePostNapisane by aisia » 21 Sep 2012, 07:30 Re: Rybnik i Hrubieszów zawitał do WALSALL:)

mój mąż z Hrubka ;) ja Rybnik

aisia
Początkujący

Neutralny

FemalePostNapisane by Steinik » 21 Sep 2012, 10:57 Re: Rybnik i Hrubieszów zawitał do WALSALL:)

witam my z Bydgoszczy
i my z Walsall...drugi rok juz leci....a dopiero co wyladowalismy;)
mieszkam tu z mezem i corcia...
Steinik
Stały Bywalec

Reputation point: 25
Pokojowy

FemalePostNapisane by aisia » 21 Sep 2012, 13:40 Re: Rybnik i Hrubieszów zawitał do WALSALL:)

Steinik wrote:witam my z Bydgoszczy
i my z Walsall...drugi rok juz leci....a dopiero co wyladowalismy;)
mieszkam tu z mezem i corcia...
kłaniam się nisko...nasze dzieci już dorosły:( zostawiliśmy w Polsce psa,bo nie chcieli nam dać pokoju - szukamy czegoś na miejscu;)

aisia
Początkujący

Neutralny

FemalePostNapisane by Steinik » 21 Sep 2012, 18:19 Re: Rybnik i Hrubieszów zawitał do WALSALL:)

moja córka ma 4 latka ,a i pies z rodzicami został w pl

co do pieska,no niestety,wiekszosc ogloszen bez zwierzat,chociaz spotkalam sie tez z ogloszeniami gdzie mieszkanko piekne duze,3 bedroom a w umowie ze bez dzieci :roll:
Steinik
Stały Bywalec

Reputation point: 25
Pokojowy

FemalePostNapisane by aisia » 21 Sep 2012, 19:49 Re: Rybnik i Hrubieszów zawitał do WALSALL:)

Steinik wrote:moja córka ma 4 latka ,a i pies z rodzicami został w pl

co do pieska,no niestety,wiekszosc ogloszen bez zwierzat,chociaz spotkalam sie tez z ogloszeniami gdzie mieszkanko piekne duze,3 bedroom a w umowie ze bez dzieci :roll:

smutne...ale ja uparcie szukam i błagam o cokolwiek,gdzie będzie mogła nasza piesa dołączyć do nas ;)

aisia
Początkujący

Neutralny

Return to PRZEDSTAW SIĘ