Witaj Black Country :D

Przedstaw się innym użytkownikom naszego forum i napisz jak do nas trafiłaś/eś.

MalePostNapisane by Szelest » 23 Aug 2012, 19:55 Witaj Black Country :D

Z tego miejsca chcialbym pozdrowic uzytkownikow tego zacnego forum :D W samej anglii jestem juz od roku ale dopiero od nie dawna poznalem to forum :) Zdziwilo mnie, ze nie ma dzialu poswieconego literaturze xD No ale w erze fb i ruchomych obrazkow ksiazki nie sa modne :p

Jestem fanem ciezszych brzmien i gier fabularnych :3 Od czasu do czasu pokopie pilke :D Jesli ktos ma ochote pogadac to jestem dostepny na gg. Numer podam przez pw :) Ewentualnie podam fb bo gg tez wychodzi z mody albo moi znajomi da non stop na niewidoku xD
Szelest
Raczkujący

Reputation point: 0
Neutralny

FemalePostNapisane by Marosu » 23 Aug 2012, 22:38 Re: Witaj Black Country :D

Szelest, Gdzie mieszkasz?
I w jakie gry grasz? Masz xbox live?

P.S.
No co ty... Do Anglii sie przyjezdza pracowac, a nie czytac ;)
Marosu
Raczkujący

Reputation point: 5
Neutralny

MalePostNapisane by Szelest » 24 Aug 2012, 05:50 Re: Witaj Black Country :D

Jestem z Westbromwich (-:

Nie posiadam xboxa a jedyna konsole jaka chce sobie kupic to ps3. W gry gram glownie rpg ale czasem potrafilem zatonac w mmo. Ale od kiedy spalil mi sie laptop gram tylko w dungeons and dragons wersja 3.5 to gra wyobrazni (-:

Nie sama praca czlowiek zyje. Zwlaszcza, ze nigdy nie bylem zwolennikiem wyscigu szczurow xD
Szelest
Raczkujący

Neutralny

FemalePostNapisane by Ivoneczka23 » 24 Aug 2012, 09:34 Re: Witaj Black Country :D

o przepraszam ja jestem zagorzałym dinozaurem czytającym ksiązki. W sklepie na BLOX mozna kupic polskie wydania dla dorosłych i dla dzieci;)

Pochłaniam wszystko co kupie dostane przywioze lub ktos mi da w czasie desperacji nawet biblie przeczytałam....
Ale w konsolke tez popykam ;) A czytanie w pdf niestety nie dal mnie ;)

Ivoneczka23
Stały Bywalec

Reputation point: 40
Pokojowy

FemalePostNapisane by papuzkaara » 24 Aug 2012, 09:57 Re: Witaj Black Country :D

O to ja tez chyba jakas inna, bo ksiazki pochlaniam z uporem maniaka. A kupuje zawsze ( no prawie zawsze ) na bardzo znanym brytyjskim serwisie aukcyjnym. No i przydalby sie dzial poswiecony literaturze. Pozdrawiam.

papuzkaara
Raczkujący

Reputation point: 4
Neutralny

FemalePostNapisane by Marosu » 24 Aug 2012, 12:18 Re: Witaj Black Country :D

Fajne ksiazki mozna w charity shops znalezc i ja czesto kupuje na play.com
Tylko, ze po angielsku :)

Chociaz teskni mi sie do Pilipiuka, Grzedowicza, Kossakowskiej... Ale nie bylam w PL od kilku lat i nie mam jak kupic ich w normalnych cenach, a jak ktos napisal wyzej tez- pdf nie lubie.4

A co do gier to gramy w WOWa i kiedys Lineage.. Minecrafta nie lubie, chociaz moja druga polowa kocha...

I jak Ci sie podoba Anglia po roku tutaj?
Marosu
Raczkujący

Reputation point: 5
Neutralny

MalePostNapisane by Szelest » 24 Aug 2012, 17:07 Re: Witaj Black Country :D

Musze sie przyznac, ze czytam glownie za pomoca aplikacji coolreader i to na telefonie xD Nigdy to nie bedzie prawdziwa ksiazka ale jakos trzeba sobie radzic. Jedyny plus to mobilnosc i mozliwosc skladowania calej biblioteki w smartfonie.

Anglia sama w sobie mi sie podoba. Zwlaszcza pozytywna atmosfera w pracy ktora motywuje do pracy. Z minusow to na pewno ten brud na ulicach. Czasami trzeba przejsc spory kawalek zeby znalezc jakikolwiek smietnik gdzie moglbym wyrzucic glupia puszke.

Gralem jakis czas temu tzw bezplatne mmo runes of magic, ktore smialo mozna nazwac klonem w wowa :) Teraz zbieram na nowy sprzet bo dom zaczyna przypominac oddzial zamkniety xD
Szelest
Raczkujący

Neutralny

Return to PRZEDSTAW SIĘ