Witam wedkarzy z West Midlands

Przedstaw się innym użytkownikom naszego forum i napisz jak do nas trafiłaś/eś.

MalePostNapisane by Forti 45 » 29 May 2012, 19:12 Witam wedkarzy z West Midlands

Jakies plany na ten rok???Rzeczka,jeziorko etc.A moze rejs katamaranem na dorsze???
Jesli tak to jestem otwarty na wszelkie propozycje.Ale dopiero gdzies w sierpniu.
Krzysiek,kierowca, Acocks Green ,Birmingham .
Pzdr :lol:

Forti 45
Początkujący

Reputation point: 8
Neutralny

MalePostNapisane by wielkimar » 29 May 2012, 21:27 Re: Witam wedkarzy z West Midlands

Krzysztofie/Krzysiu :D :D :D dokładnie rzeka, potem katamaran w hertlepool :wink: potem rzeka, rzeka itd .

wielkimar
Rozeznany

Reputation point: 25
Pokojowy

MalePostNapisane by jaculski » 30 May 2012, 08:06 Re: Witam wedkarzy z West Midlands

U mnie lajtowo...szczupaczki z Avon'u. Ale katamaran byłby czym fajnym, chyba :) Bede śledził temat :]

jaculski
Raczkujący

Reputation point: 3
Neutralny

MalePostNapisane by BATORY » 30 May 2012, 08:10 Re: Witam wedkarzy z West Midlands

A gdzie jezdzisz na te szczupaki? S zukam jakiegos fajnego lowiska na spinning

BATORY
Początkujący

Neutralny

MalePostNapisane by Forti 45 » 30 May 2012, 10:05 Re: Witam wedkarzy z West Midlands

Jak jestes czlonkiem BAA to mozesz jezdzic w wiele miejsc.Kupujesz ksiazeczke i tam sa mapki z opisem jaka ryba wystepuje najczesciej na danym odcinku rzeki

Forti 45
Początkujący

Neutralny

MalePostNapisane by anirad » 30 May 2012, 14:18 Re: Witam wedkarzy z West Midlands

a ja co weekend nad jeziorkami w Packington Somers niedaleko Solihull.....ale nad fajne miejsce na rzece z checia bym sie wybral.
anirad
Stały Bywalec

Reputation point: 76
Poczciwy

MalePostNapisane by Forti 45 » 30 May 2012, 14:33 Re: Witam wedkarzy z West Midlands

To moze w ten bank holiday wybierzemy sie ?

Dodano: -- 30 maja 2012, 17:18 --

wielkimar wrote:Krzysztofie/Krzysiu :D :D :D dokładnie rzeka, potem katamaran w hertlepool :wink: potem rzeka, rzeka itd .

Byles moze juz ze mna w Hartlepool??Jakos nie moge skojarzyc -ktos Ty taki. Gadaj tu szybko i skoncz z ta partyzantka :D :D :632:

Forti 45
Początkujący

Neutralny

MalePostNapisane by wielkimar » 30 May 2012, 20:16 Re: Witam wedkarzy z West Midlands

Forti 45 wrote:To moze w ten bank holiday wybierzemy sie ?

Dodano: -- 30 maja 2012, 17:18 --

wielkimar wrote:Krzysztofie/Krzysiu :D :D :D dokładnie rzeka, potem katamaran w hertlepool :wink: potem rzeka, rzeka itd .

Byles moze juz ze mna w Hartlepool??Jakos nie moge skojarzyc -ktos Ty taki. Gadaj tu szybko i skoncz z ta partyzantka :D :D :632:

Krzyśka kierowcę z Acocks Green znam jednego :D Krzysztofa K. :mrgreen:
Więc jeśli ty to ty, to cię znam :P
A wtedy co więcej, na rybach razem byliśmy nie raz ( na rzece )

wielkimar
Rozeznany

Pokojowy

MalePostNapisane by Forti 45 » 31 May 2012, 04:37 Re: Witam wedkarzy z West Midlands

To jednak zonk :roll: .Bo ja to Krzysiek G.Mieszkam na A.G. a pracuje na B.C. w centrum.Nad rzekami bylem raczej sam (Avon, Severn).Ale to nie zmienia faktu,ze nadal podtrzymuje propozycje wspolnego wypadu :D

Forti 45
Początkujący

Neutralny

MalePostNapisane by anirad » 31 May 2012, 06:34 Re: Witam wedkarzy z West Midlands

panowie to moze teraz w sobote ?gdzies w miare w okolicach birmingham/coventry.
bo jak nie to jade polowac na liny tu gdzie zawsze.
anirad
Stały Bywalec

Reputation point: 76
Poczciwy

MalePostNapisane by BATORY » 31 May 2012, 08:23 Re: Witam wedkarzy z West Midlands

Ja jezdzilem wczesniej na Avon do Wick tj przed Evesham. Miejsce spokojne i szczupaki wchodzily jak wsciekle psy, jednak kiedy bylem ostatni raz w Sylwestra brama byla zamknieta. Zdziwilo mnie to bo jest znak public acces. Moze sprobuje pojechac tam jutro. Natomiast ubolewam ze nie moge sie z Wami umowic na wspolny wypad w weekend, poniewaz wszystkie weekendy jak i b/h pracuje. No chyba ze ktos ma czas w czwartki lub piatki to zapraszam.

BATORY
Początkujący

Neutralny

MalePostNapisane by Forti 45 » 31 May 2012, 08:36 Re: Witam wedkarzy z West Midlands

Ja wstepnie mam niedz, pon, wtorek wolne to moglbym sie wybrac z kims

Forti 45
Początkujący

Neutralny

MalePostNapisane by wielkimar » 31 May 2012, 21:39 Re: Witam wedkarzy z West Midlands

Forti 45 wrote:To jednak zonk :roll: .Bo ja to Krzysiek G.Mieszkam na A.G. a pracuje na B.C. w centrum.Nad rzekami bylem raczej sam (Avon, Severn).Ale to nie zmienia faktu,ze nadal podtrzymuje propozycje wspolnego wypadu :D

Znaczy Krzyśków kierowców ci tu dostatek :D
Nie zmienia to faktu, że jeździmy w podobne miejsca Severn, hartlepool itd.
Zawsze można wybrać się i poznać.
szkoda, że ten tydzień odpada :( .
Mam zamiar wybrać się pod koniec następnego tygodnia na rzekę severn......może jakieś węgorzyki :D albo znów jakiś rekordowy leszcz?.
Ech :lol:

wielkimar
Rozeznany

Pokojowy

MalePostNapisane by Forti 45 » 1 Jun 2012, 04:41 Re: Witam wedkarzy z West Midlands

wielkimar wrote:
Forti 45 wrote:To jednak zonk :roll: .Bo ja to Krzysiek G.Mieszkam na A.G. a pracuje na B.C. w centrum.Nad rzekami bylem raczej sam (Avon, Severn).Ale to nie zmienia faktu,ze nadal podtrzymuje propozycje wspolnego wypadu :D

Mam zamiar wybrać się pod koniec następnego tygodnia na rzekę severn......może jakieś węgorzyki :D albo znów jakiś rekordowy leszcz?.

Czy nad rzeki jezdzisz z karta BAA???Czy masz moze jakies ,,bezpanskie,, miejscowki???.Ja musze wyrobic na ten rok,ale to gdzies w polowie lipca jak wroce z urlopu.

Forti 45
Początkujący

Neutralny

MalePostNapisane by wielkimar » 1 Jun 2012, 20:35 Re: Witam wedkarzy z West Midlands

Forti 45 wrote:
wielkimar wrote:

Czy nad rzeki jezdzisz z karta BAA???Czy masz moze jakies ,,bezpanskie,, miejscowki???.Ja musze wyrobic na ten rok,ale to gdzies w polowie lipca jak wroce z urlopu.

Legalnie z kartą i opłatą za nockę :grin:

nie wiem gdzie ty jeździłeś, ( ja przy M50) ale pewnie się zgadamy na jakiś wypad na węgorze, sandacze, leszcze i szczupaki :D

wielkimar
Rozeznany

Pokojowy

Next

Return to PRZEDSTAW SIĘ