Witam wedkarzy z West Midlands

Przedstaw się innym użytkownikom naszego forum i napisz jak do nas trafiłaś/eś.

MalePostNapisane by Forti 45 » 2 Jun 2012, 06:19 Re: Witam wedkarzy z West Midlands

Bylem w roznych miejscach (nie sposob spamietac).Na tych mapkach w ksiazeczce z BAA jest tyle miejscowek,ze glowa boli.Napewno sie wybierzemy jak wroce z Polski ;)

Forti 45
Początkujący

Reputation point: 8
Neutralny

MalePostNapisane by wielkimar » 2 Jun 2012, 20:41 Re: Witam wedkarzy z West Midlands

Forti 45 wrote:Bylem w roznych miejscach (nie sposob spamietac).Na tych mapkach w ksiazeczce z BAA jest tyle miejscowek,ze glowa boli.Napewno sie wybierzemy jak wroce z Polski ;)

Odezwij się po powrocie, coś zorganizujemy :D

wielkimar
Rozeznany

Reputation point: 25
Pokojowy

MalePostNapisane by Forti 45 » 3 Feb 2013, 20:18 Re: Witam wedkarzy z West Midlands

Podciagam temat i jednoczesnie chcialem powiedziec,ze u mnie calkowita zmiana planow.Tzn ograniczam ladowe wypady ( te czeste) na rybki.Jednak raz na kwartal na kuter moge wyskoczyc.

Forti 45
Początkujący

Reputation point: 8
Neutralny

MalePostNapisane by KrisParkier » 7 May 2013, 22:30 Re: Witam wedkarzy z West Midlands

jestem tu nowy chciał bym gdzieś połowić ale nie mam zielonego pojęcia gdzie to kartę wykupić :) proszę o jakoś podpowiedź pozdrawiam

KrisParkier
Przyczajony

Reputation point: 0
Neutralny

MalePostNapisane by Darwas » 8 May 2013, 08:54 Re: Witam wedkarzy z West Midlands

Witaj kolego a więc kartę tu nazywa się to Rod Fishing Licence,wykupisz w każdym urzędzie pocztowym Post Office.Opłaty to zależy na ile chcesz wykupić i co poławiać.
Cennik zobacz tu http://www.postoffice.co.uk/rod-fishing ... rfl#prices
Darwas
Zadomowiony

Reputation point: 58
Poczciwy

Previous

Return to PRZEDSTAW SIĘ