Hejka fanka podrozy i fotografii :)

Przedstaw się innym użytkownikom naszego forum i napisz jak do nas trafiłaś/eś.

FemalePostNapisane by sandra » 24 Jun 2010, 16:09 Re: Hejka fanka podrozy i fotografii :)

hey hey ja rbie dyplom w METROPOLITAN COLLEGE co prawda z protetyki :] jesli masz jakies pytanka w zwiazku z college chetnie pomoge :]

sandra
Początkujący

Reputation point: 2
Neutralny

FemalePostNapisane by erka » 24 Jun 2010, 17:50 Re: Hejka fanka podrozy i fotografii :)

o witam :) wlasciwie to wiem o co kaman, ale moze spytam jak wrazenia jesli chodzi o szkole i ucznow? bo nie wiem czy w kampusie Matthew Boulton jestes?Pozdrawiam absolwentke

erka
Rozeznany

Reputation point: -7
Wyśmiewca

FemalePostNapisane by sandra » 24 Jun 2010, 21:49 Re: Hejka fanka podrozy i fotografii :)

tak w Matthew Boulton :] co prawda koncze juz za tydz. ale od wrzesnia startuje z nowym kursem....uczniowie w mojej klasie sa super w calym collegu nie wiem zajecia mamy w labolatorium na 2 pietrze wiec raczej tam siedzimy cale dnie ....nie chche byc wscipska ale ila masz lat? jesli ponizej 25 masz szanse na darmowe studiowanie + pare extra funtow tyg jesli zlozysz wniosek o ALG / EMA :]

sandra
Początkujący

Reputation point: 2
Neutralny

MalePostNapisane by plazermen » 25 Jun 2010, 10:54 Re: Hejka fanka podrozy i fotografii :)

Daj erka lepiej jakiego linka do Twoich rysunków. Chętnie sobie dowglądnę :)
plazermen
Wtajemniczony

Reputation point: 92
Poczciwy

FemalePostNapisane by ktosienka » 25 Jun 2010, 17:10 Re: Hejka fanka podrozy i fotografii :)

O jaki mily temat.
Ja zrobilam dwa krotkie kursy w Metropolitan- Web development i Web design.

Od duzszego czasu mam apetyt na studia part time.
Rok temu nawet mialam interview polaczone z przegladem moich prac na Graphic Design i zostalam przyjeta. Niemniej w moim miejscu pracy nie zgodzili sie na zmiane czasu pracy i spasowalam. Teraz mysle o zaczeciu czegos od wrzesnia. Jesli sie zdecyduje na studia w tym roku bede musiala najprawdopodobniej odejsc z mojego obecnego miejsca pracy.

Prosze tych ktorzy part time studiuja o informacje nt tego jak radza sobie z finansowaniem studiow. Znam cene czesnego, ale wiem ze mozna sie wystarac o jakies stypendium, dotacje, zwolnienie z council taxu, Jak to wyglada w praktyce?

ktosienka
Stały Bywalec

Reputation point: 65
Poczciwy

Previous

Return to PRZEDSTAW SIĘ