Witam wszystkich jestem z Nottingham :)

Przedstaw się innym użytkownikom naszego forum i napisz jak do nas trafiłaś/eś.

MalePostNapisane by tmaciejs » 27 Sep 2007, 18:05 Witam wszystkich jestem z Nottingham :)

Bardzo mi miło, że przez szukanie na Google trafilem tutaj na wasze forum, mam nadzieje ze wyszukam tutaj wszystkich potrzebnych mi informacji na tematy TAX CREDIT`U , wymiany prawo jazd i nie tylko :) :smile:

Pozdrawiam wszystkich ,w szczególności ADMINOW , mam nadzieje ze w przyszłości zaden moj post nie trafi do KOSZA :twisted: :roll: .

POZDRAWIAM
Maciej :)

tmaciejs
Przyczajony

Reputation point: 0
Neutralny

FemalePostNapisane by kast7 » 27 Sep 2007, 18:27 Re: Witam wszystkich jestem z Nottingham :)

Witaj. Mieszkałam w Nottingham 8 lat temu... Za dwa tygodnie będę mieszkanką Birmingham.

kast7
Początkujący

Neutralny

MalePostNapisane by herbert » 27 Sep 2007, 19:00 Re: Witam wszystkich jestem z Nottingham :)

witam na tym czarodziejskim forum!!!

..............napewno cos wywala do kosza he he...........
herbert
Rozeznany

Reputation point: 3
Neutralny

MalePostNapisane by Bartsun » 27 Sep 2007, 19:17 Re: Witam wszystkich jestem z Nottingham :)

z ktorej czesci nottingham jestes?
Bartsun
Stały Bywalec

Reputation point: 1
Neutralny

MalePostNapisane by pietia1 » 28 Sep 2007, 00:05 Re: Witam wszystkich jestem z Nottingham :)

Czesc :)
Tax Credit - informacji nie mozna udzielic zbyt duzo. powinienes sie raczej odwolac do strony
http://taxcredits.direct.gov.uk/
Co do wymiany Prawo Jazdy:
z poczty pobierasz ( nie pamietam jaki egzemplarz ( Nr ) podania ) dokument , wypelniasz.
Potrzebujesz do tego paszport i swoje stare prawko i wysylasz.
\Proste
pozdrowka
Jak cos to pisz na prv :)

pietia1
Raczkujący

Neutralny

MalePostNapisane by rafal » 30 Sep 2007, 09:43 Re: Witam wszystkich jestem z Nottingham :)

hello witamy serdecznie .Napewno znajdziesz tu pomoc pytaj o wszystko ,o ile nie jest juz gdzies napisane:)
rafal
Stały Bywalec

Neutralny

Return to PRZEDSTAW SIĘ