Hej!
Przedstaw się innym użytkownikom naszego forum i napisz jak do nas trafiłaś/eś.
Hej! Jestem Magda, mam 26 lat. Obecnie mieszkam w Bognor Regis, ale już 21 czerwca przenoszę się do Birmingham z rodziną. :) Doczekać się nie mogę, choć będę tęsknić za morzem... :)
-

-
marshalka
- Przyczajony
-
-
- Reputation point: 0
Cześć, no patrz a ja rozważam przeprowadzke do Dorset.
Im więcej podróżuje po Anglii tym bardziej dociera do mnie ze west midlands z epicentrum w Birmingham to smietnik Anglii.
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
-

-
Thomas
- Zaangażowany
-
-
- Reputation point: 67
-
Magda , ja bym przeżyła szok,przeprowadzając się tu. tam morze czyste powietrze i nie tylko powietrze ha ha:) a tutaj... sama się przekonasz. No ale człowiek do wszystkiego jest w stanie się przyzwyczaić. życzę powodzenia;)
-

-
lollka
- Przyczajony
-
-
Wystarczy przejść się po Birmingham w poniedziałek rano - śmieci po kolana
-

-
DeXx
- Przyczajony
-
-
Hej witam miałem okazję mieszkać przez 3 lata w Bognor Regis dużo tam polaków ,miejscowość ładna bo akurat nad morzem kurort dla turystów ale z pracą tam nie za ciekawie pracowałem na Tagmere na szklarni ,później troszkę na Ructon ,jedyny plus tego że w Bognor regis nie ma tylu imigrantów z Pakistanu czy Indii bo w Birmingham to takie trochę ci..a :)
-

-
alteris
- Przyczajony
-
-
- Reputation point: 5
Kurde chętnie dowiedziałbym się więcej o tym rejonie od was, jak tam sie żyje, mieszka.
Zjeździłem kawałek Dorset i bardzo mi sie podoba, nie koniecznie musiałbym mieszkać nad morzem, chętnie ulokowałbym sie w malej wiosce wgłębi lądu.
-

-
Thomas
- Zaangażowany
-
-
- Reputation point: 67
-
Return to PRZEDSTAW SIĘ