Witam rodaków :-)
Przedstaw się innym użytkownikom naszego forum i napisz jak do nas trafiłaś/eś.
Cześć Szanowni Ludzie,
jako, że jestem nowy chylę Wam czoła.
Mam na imię Artur, lat ziemskich obecnie 25,
na chwile obecną, w wolnych chwilach odrobine fotografuje, a za jakiś miesiąc zamierzam rozpocząć eksploracje angielskich ziem razem z wykrywaczem metali.
Mam również inne zainteresowania, jednak nie powiem o wszystkim na przywitaniu, może dzięki temu nawiąże z kimś dialog. Niedawno tu przybyłem więc znajomych zlicze na palcach jednej ręki, bądź stopy ;-)
Pozdrawiam!
-

-
b3ret
- Początkujący
-
-
- Reputation point: 0
-

-
jarocin
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 22
-

-
Anuleczka
- Przyczajony
-
-
Cześć ludziu Arturze !
Twe Imię doskonale wpisuje się w angielski pejzaż, może spotkasz na swej drodze jakąś Minerwę. Wybacz to żaden sarkazm ani chęć zakpienia z Ciebie, ale ja widzę że jesteś wesołym człowiekiem. Z tym wykrywaczem to uważaj byś szukał czegoś na ziemiach pubicznych, obawiam się że prywatni właściciele ni byli by happy ! Pozdrawiam
-

-
jaarecki
- Raczkujący
-
-
- Reputation point: 4
Witaj, otóż masz racje, jestem wesoły artek, nie ma czasu na smutki, życie na Ziemi jest zbyt krótkie :-) Co do wykrywacza, planuje sie zapisac do stowarzyszenia, które zajmuje sie amatorksimi eksploracjami z wykrywaczami, wiec będe mial ułatwione zadanie jeśli chodzi właśnie o prywatnych włascicieli( są ludzie, którytch zadaniem jest zdobywanie zgody na eksploracje na prywatnych posesjach),
serdecznie pozdrawiam, cheers,
Artur
-

-
b3ret
- Początkujący
-
-
hej :) jestem Asia i niebawem mam w planach przenieść się do Bham :) tymczasem w listopadzie wybieram się do Walsall, znacie jakieś miejsce do przenocowania?
-

-
jo-anna9
- Przyczajony
-
-
Cześć Artur. Bozgdan z Gdańska pozdrawia. Jeśli jestes z północnej części Polki to pewnei znasz pomorskie forum eksploracyjne. Pozdrawiam.
-

-
Danziger
- Przyczajony
-
-
Hej Tobie i tez całej reszcie:)
Nazywam sie Marta toche czasu juz tu spedzilam, lecz znajomych niewiele...
-

-
martulaa27
- Przyczajony
-
-
Return to PRZEDSTAW SIĘ