Jak anulowac umowę w A plan?

Doradztwo w sprawie kont bankowych, pożyczek, podatków, pomysłów na własny biznes;

FemalePostNapisane by Orchidea » 1 Dec 2012, 16:21 Jak anulowac umowę w A plan?

Mam ubezpieczony samochód w a plan. Znalazłam korzystniejszą ofertę i chcę zrezygnować . W regulaminie jest tylko zapis o zwrocie certyfikatu ubezpieczenia. Nie miałam żadnego wypadku ani szkody w czasie trwania polisy. Czy ktoś wie, jak wyglada rezygnacja z polisy?

Orchidea
Początkujący

Reputation point: 1
Neutralny
0

MalePostNapisane by bongorno » 1 Dec 2012, 16:57 Re: Jak anulowac umowę w A plan?

Generalnie jeśli jest to nowa umowa to możesz z niej zrezygnować bez podania przyczyny do 14 dni. Natomiast gdy umowa już trochę trwa , czyli powyżej tych 14 dni możesz zadzwonić do ubezpieczyciela i cancelowac umowę . Wiąże się z uiszczeniem cancelation fee różnie w różnych firmach to wygląda czasami jest to 30 funi czasami 140 . Przeczytaj uważnie umowę . Druga strona medalu jest taka że często firmy się pytają czy kiedykolwiek likwidowałaś ty bądz firma ubezpieczeniowa ubezpieczenie przez ciebie zawarte . To potem skutkuję wyższymi składkami w kolejnych latach.

bongorno
Rozeznany

Reputation point: 30
Pokojowy
0

PostNapisane by Guest » 1 Dec 2012, 23:52 Re: Jak anulowac umowę w A plan?

placisz 25 f i koniec a odsylasz certyfikat

Guest

0

FemalePostNapisane by frezja » 3 Dec 2012, 20:22 Re: Jak anulowac umowę w A plan?

Przepraszam ze zapytam ,tydz temu skasowalam umowe poniewaz nie akceptuja polskich znizek .Czy mozecie powiedziec mi jakie firmy akceptuja polskie znizki???????????????

frezja
Raczkujący

Reputation point: 4
Neutralny
0

MalePostNapisane by bongorno » 3 Dec 2012, 21:39 Re: Jak anulowac umowę w A plan?

Jest chyba tu nawet reklama na stronie głownej , warto zadzwonić i sie zapytać czy przypadkiem nie akceptuja , albo na londyńskim forum

bongorno
Rozeznany

Reputation point: 30
Pokojowy
0

• Similar topics
    Replies
    Last post
Return to FINANSE