wspolne wyjazdy....
Lubisz podróżować, zwiedziłeś jakieś ciekawe miejsca i chcesz się podzielić przeżyciami, Szukasz informacji lub chętnych na wspólne wyjazdy;
Złapać trochę opalenizny?! :upal::
bo zdechnę ze śmiechu :lol:
zatem, do zobaczenia o 10:00 na parkingu... :wink: łapać opaleniznę i może nawet wiatr we włosy ;)
Serdeczności i udanego kolejnego Roku !
-
-
Czilla
- Raczkujący
-
-
- Reputation point: 9
-
Czilla,
Opalenizna, prócz cech osobniczych, zależy od widma, natężenia i długości fali promieniowania UV, a zatem od położenia Słońca i Ziemi względem siebie.
W praktyce łapanie opalenizny zależy więc od pory dnia (najmocniej słońce praży między 10 a 14), szerokości geograficznej (im mniejsza tym bardziej piecze), czy pory roku (mocniej latem niż zimą).
Zachmurzenie częściowo wychwytuje UV, ale czysty śnieg odbija do 80% tego promieniowania! Jeśli nigdy nie spaliłaś się zimą, mało chodzisz w teren :)
-
-
johnyd
- Raczkujący
-
-
- Reputation point: 20
-
Witam szukam kontaktu z grupa turystyczna 07738812080a=Andrzej
-
-
promien68
- Przyczajony
-
-
- Reputation point: 0
-
Dawno mnie tu nie bylo. Ale widzę że coś tu się dzieje, tworzymy nową grupe na fb z osobami z okolic bham, nazywa się Zwiedzanie Anglii. Zapraszamy do dolaczenia sie, w ten weekend idziemy pospacerować po Malvern Hills, oczekiwana liczebność grupy na ten moment to 13 osób, więc już nas trochę jest ale nie zaszkodzi więcej. Ktoś chętny zapraszamy.
-
-
Dariusz83
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 26
-
Hi Guys!!!
Nie wiem czy ktos tu jescze zaglada, ale szukam chetnej osoby :) do wspolnego city break:) najchetniej dziewczyny!:) poniewaz sama jestem kobieta i zwyczajnie czulabym sie bardziej komfortowo. Jesli byloby to prae osob - jak najbardziej! Nie musi to byc wyjazd na dlugo I gdzies daleko do trzech godzin salomolem w jedna strone:) myslalam nawet o Fri Sat Syn Mon ale kazda propozycja - nawet krotsza mile widziana:)
Najlepiej gdyby byl to koniec wrzesnia i poczatek pazdziernika:)
Pozdrawiam serdecznie
K :grin:
-
-
kate2120
- Początkujący
-
-
-
Witam. 16 sierpnia wyjezdzamy grupa do poludniowego Devon a dokladnie Torquay, Torbay, Dartmouth czyli angielska riviera. W piatek po pracy wyjezdzamy I spedzimy tam 2 dni. Podam Ci moj nr telefonu na priv.
Dodano: -- 25 lip 2019, 14:42 --
Nasza grupa raz w miesiacu wyjezdza w ciekawe miejsca w UK.
-
-
Kate1
- Początkujący
-
-
- Reputation point: 9
-
Najstępny weekend ma być bardzo ładny, może jakiś wyjazd po UK?
-
-
dewoj
- Raczkujący
-
-
- Reputation point: 11
-
Czesc Wam,
Czy nadal sa tutaj osoby, ktore zwiedzaja Anglie? Wiem, ze mamy jeszcze zime, ale moznaby zaplanowac jakis wyjazd z poczatkiem wiosny.
Czekam na Wasza odpowiedz.
Pozdrawiam
Lukasz
-
-
Luk4sz
- Raczkujący
-
-
- Reputation point: 11
-
Witam,
Jestem chetny do wspolnego zwiedzania Anglii.Zawsze to lepiej jak z kims niz w pojedynke.
-
-
lonelybro19
- Przyczajony
-
-
-
Return to TURYSTYKA