S O L I H U L L
Poznajmy się, umówmy się na spotkanie;
Witam wszystkich ,szczegolnie mieszkancow Solihull a takze Acocks Green,
Moze jakies spotkanie,jakis grill w niedlugim czasie? Duzo Polakow mieszka na Handsworth itp a co z nami? Trzeba sie spotkac ludzie i cos zmontowac
-

-
marcellcortes
- Raczkujący
-
-
- Reputation point: 0
-
siemka .. ciekawe ile osób sie znajdzie chętnych aby coś ogarnać ... generalnie ja jestem ZA! pzdr!
-

-
aloain
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 4
a biedne szare brudne "Steczford" ??
-

-
bugnieszka
- Raczkujący
-
-
- Reputation point: 1
pamietam ostatnio bylem tak zdesperowany ze chcialem wydrukowac ulotki ze robie grilla i isc pod polski sklep rozdawac, jakichs ludzi zaczepilem w Wilkinsonie, ludzi nie znam, mowie dawajcie zaraz do mnie muzyczka,kielbasa ,browarek, patrzyli na mnie jak na wariata, jesli to 3taja to pozdrawiam.
-

-
marcellcortes
- Raczkujący
-
-
-
Hej,
Pracuje w Solihull a mieszkam w Acocks wiec ja jak najbardziej sie pisze.... Dokladnie jak i Ty chcial bym poznac nowe osoby i miec z kim wyjsc od czasu do czasu...
Jak masz chwile jutro to mozemy sie gdzie umowic i pogadac a i moze na temat grilla cos uzgodnimy... Daj znac czy Ci pasuje...
Tymczasem serdecznie pozdrawiam...
Tk.
-

-
Tomk
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 3
jak bedzi epogoda to moze na niedziele cos mozemy u mnie zmontowac, ogrod czeka na grilowiczow,tylko trzeba wiecej ludzi skolowac, ja jestem otwarty na nowe znajomosci takze organizujcie sie ludzie :)a jak wygladaja moje imprezy mozecie zobaczyc na
www.youtube.com/marcellcortes :)
-

-
marcellcortes
- Raczkujący
-
-
-
Chyba sie nie dziwie, ze ludzie patrzyli jak na wariata :-D . W filmiku pada takie dosc adekwatne okreslenie, menele, czy jakos tak, generalnie poziom 'imprezy' i uzywanego slownictwa, hmm daleki od normy :-D :-P ...
-

-
karjo
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 17
Hola hola kolezanko sympatyczna, menele ogrodowe to autoironia, jestem ciekaw jak wygladaja Twoje imprezy grillowe, pewnie wszyscy siedza przy herbatce,zajadaja Delicje i omawiaja ostatni odcinek ,,Na Wspolnej,,... wybacz, u mnie jest inaczej. dowod ? przytaczam linka
http://www.youtube.com/watch?v=hZVUaUvqIWo Pooozdro wszystkim pozytywnie zakreconym.Qmaci wiedza co jest 5, Elo ;)
-------------------------------------------------------------
PROFESJONALNA DEFRAUDACJA PIENIEDZY / ORGANIZACJA IMPREZ&MELANZY
http://www.wix.com/marcellcortes/eu
-

-
marcellcortes
- Raczkujący
-
-
-
Return to TOWARZYSKIE