czy ktos pracuje w two sisters???
Dyskusje na temat pracy w Birmingham ...
Witam, czy ktos zWas pracuje w fabryce two siters przy pakowaniu, jakie tam sa warunki pracy czy jest to praca ok?? bede wdzieczna za kazda odpowiedz.
-

-
gabrys
- Przyczajony
-
-
- Reputation point: 0
czy to jest firma "kurczakowa"? Znajomy pracowal... Juz nie pracuje. I nie je kurczakow.
-

-
Katik
- Stały Bywalec
-
-
- Reputation point: 3
zgadza sie to firma kurczkow a co az tak zle bylo??? to moze na wegeterianizm sie przerzucil ? :wink: ???? slyszalam ze sporo Polakow tam pracuj
-

-
gabrys
- Przyczajony
-
-
Pewnie zalezy do jakiego oddzialu chcesz sie dostac, ale znajomy pracowal w Wolverhampton. 3 Polakow, reszta muzulmanow.
Warunki: podstawowe zasady higieny nie byly przestrzegane, by dojsc na stanowisko pracy nalezy przejsc przez 3 rodzaje odkazan rak (jesli sie nie myle), i rzadko ktora osoba tak robila. Zapach jest malo przyjemny, i po przyjsciu do domu nalezy wejsc od razu pod prysznic. Kurczaki reklamuja jako swieze, ale: przychodza do nich zamrozone, do cwiartowania i pakowania je rozmrazaja, a potem znow zamrazaja.
No i najlepsze - np tasma na ktorej cwiartujesz kurczaki idzie tak szybko, ze powinno sie zdazyc 17 kurczakow pocwiartowac w minute.
-

-
Katik
- Stały Bywalec
-
-
- Reputation point: 3
Tylko ze ta fabryka jest na West Bromwich. Ale chyba od czegos musze zaczac wiec zbytnio wybrzydzac nie moge bo siedziec w domu to tez kicha, a wody nie zaluje sobie wiec bez problemu po pracy moge wziasc prysznic ha ha ha. :-D
Co z tego ze mam wyksztalcenie a w Polsce pacowalam jako sekretarka, tutaj od czegos trzeba zaczac, co tam cwiartowanie kurczakow jak trzeba to.... moze pozniej znajdzie sie cos lepszego.
-

-
gabrys
- Przyczajony
-
-
Cześć powie mi może ktoś jak można załatwić prace w two sisters poda mi ktoś namiary na tom agencje i czy pracują w tej agencji jacyś Polacy z góry dziękuje
-

-
Marcin1084MS
- Przyczajony
-
-
Marcin1084MS wrote:Cześć powie mi może ktoś jak można załatwić prace w two sisters poda mi ktoś namiary na tom agencje i czy pracują w tej agencji jacyś Polacy z góry dziękuje
http://www.2sfg.com/contact.asp
-

-
Yardley
- Stały Bywalec
-
-
Return to PRACA