Agencja FIRST PERSONNEL
Dyskusje na temat pracy w Birmingham ...
W innym poscie przypomne ci:
"ja powiem tak: sam ostatnio szukalem pracownika i zawsze trafi sie ktos niezadowolony z tego, ze nie zostal wybrany i wez tu jemu tlumacz dlaczego ktos inny a nie on i jeszcze jest gotowy cie pobic bo nie rozumie zadnego tlumaczenia jakie jemu przedstawiasz. dla niego on jest najlepszy i koniec."
To teraz ja ci przypomne cwaniaczku , że jak komuś tyłek obrobic to jestes pierwszy a jak tobie koł d..y robia to wielkie larum. Teraz słuszysz mój chichot? - przecież ci to obiecałem
Draco PRAAACODAWCA - buahahahahahahah, pękam ze śmiechu
-

-
jaarecki
- Raczkujący
-
-
- Reputation point: 4
jaarecki, kolego naprawde masz cos z glowka ale to juz nie moj problem :)
-

-
Guest
-
-
witam witam
watek faktycznie ciekawy, nie powiem, zwlaszcza ze kolega draco wszechobecny i wszechwiedzacy zawsze sluzy pomoca hahaha
czekam i ja na jakies wiesci z agencji, nie wiem jak oni tam funkcjonuja, ale faktycznie slyszalam od chlopaczka, ktory robi w moim obecnym miejscu pracy dla tej agencji, ze za urlopy nie wyplacaja.
ogolnie agencja robi dobre wrazenie, zobaczymy
a draco moze jakis kurs savoir vivre ???
-

-
wasillo83
- Początkujący
-
-
- Reputation point: 1
ja dostałem email że jest prac na magazynie w Warndon !!!! zastanawia mnie jedno że jak we 2 osoby chcemy jechać to mamy zapłacić 520F za miesiąc z góry / zazwyczaj płaciłem po przepracowanym tyg po wypłacie lub pobierali z konta znacie może nr +44759......559 pilneeee !!!! bo mam być w sobotę na miejscu a z tego co wyczytałem to nie pierwszy jestem któremu to obiecują ...
ps. też mówił o first personnel !!!!!
-

-
KERMIT24
- Przyczajony
-
-
- Reputation point: 0
placic do agencji? od razu rezygnuj i nigdy nikomu nie plac za prace ani noclegi, agencja jesli juz to pobiera kase z wynagrodzenia.
-

-
Guest
-
-
nie za prace tylko za mieszkanie !!!
-

-
KERMIT24
- Przyczajony
-
-
- Reputation point: 0
skoro tyle wykrzynikow to idz!!! ale pozniej nie placz, ze Cie wystawili...
-

-
Guest
-
-
Return to PRACA