TEAM SUPPORT

Dyskusje na temat pracy w Birmingham ...

FemalePostNapisane by agamiltko » 29 Nov 2008, 22:06 Re: TEAM SUPPORT

Chcialam tylko zauwazyc, ze Panie Ewa i Marta sa pracownikami Team Support a nie wlascicielami. I naprawde trudno mi uwierzyc, ze nie mozna sie skontaktowac z Jo lub Noel'em. Ja nigdy nie mialam tego typu problemow.
Zreszta tak latwo rzucac slowami, kiedy jest sie anonimowym...
Agnieszka Strzalkowska-Miltko
Last edited by agamiltko on 30 Nov 2008, 12:41, edited 1 time in total.

agamiltko
Rozeznany

Reputation point: 6
Neutralny
0

FemalePostNapisane by magdalenad » 30 Nov 2008, 10:29 Re: TEAM SUPPORT

Witam Pania Magdalene !
Nie do konca wiem o co chodzi ale Pani imie nie trudno zgadnac :)
Mam wrazenie ze nie konca wie Pani kim jestem .Otoz moje imie i nazwisko ( ja mam troche cywilnej odwagi ) to Magdalena Kubicka. Pracuje dla agencji Team Support jako data entry. Pozdrawiam i zycze powodzenia.

magdalenad
Przyczajony

Reputation point: 0
Neutralny
0

MalePostNapisane by RICH » 30 Nov 2008, 13:55 Re: TEAM SUPPORT

ktoś prosi aby sie przedstawic a sam w ukryciu.a ta Pani Ewa i jej koleżanka to są naprawde nielojalne i nieuczciwe.chcac rozmawiać z kims z właścicieli to one na to niepozwalaja.a ta agencja to jedno wielkie gówno!!

[ Dodano: Nie Lis 30, 2008 13:56 ]
jedni moga a drudzy niemoga pogadac z JO lub NOE

RICH
Przyczajony

Neutralny
0

FemalePostNapisane by StepByStep » 30 Nov 2008, 20:04 Re: TEAM SUPPORT

Noe to mial arke, a agencje ma Noel :wink:
Pracuje dla Team Support ok.3 miesiecy. Rowniez bylam zawiedziona tym, ze szybko zmniejszyla sie liczba miejsc pracy w Arvato (na xboxach), ale kiedy ja zaczynalam doskonale zdawalam sobie sprawe z tego, ze nie dostaje tam zadnego kontraktu tylko pracuje dla AGENCJI. Przeciez tak na prawde kazdy z nas zdaje sobie sprawe z tego, ze taka firma nie oferuje stalego zatrudnienia. Np. rok temu pracowalam dla The Best Connection-nie pracuja tam zadni Polacy, co wiecej rzadko nawet mozna spotkac sie z jakims ciemnoskorym pracownikiem :-| wiec Anglicy przysiegali nam, ze praca-do ktorej nas wysylano- jest do maja. Oczywiscie zaraz na poczatku stycznia zwolniono prawie wszystkich. Coz, to tylko agencja, plakac nie ma co, ani sie zalic, a tym bardziej obsmarowywac ludzi. Zamiast tracic czas na takie glupoty wzielam sie za szukanie pracy i szybko znalazlam cos innego :razz:
Nie prawda jest, ze w agencji TSM nie potrzebna jest znajomosc jezyka ang. Jesli myslicie, ze TSM ma kontrakt tylko na pakowanie tych xboxow to sie myliscie. Z tego co sie orientuje to obsluguje jeszcze kilka innych firm-w jednej z nich pracuje i bez angielskiego nie ma co tam przychodzic.
Jesli chodzi o braki godzin-nie bylam zaskoczona pomylkami Pani Ewy, skoro sama robila pensje dla ok.200 osob z samego Arvato i jeszcze ilus-tam z nastepnych firm. Mnie osobiscie rowniez brakowalo:tylko 2 godzin, ale wystarczylo, ze zadzwonilam, spokojnie wyjasnilam i juz mam wszystko uregulowane. Trzeba tylko bylo przychodzic do pracy i podpisywac sie na liscie-przeciez NIGDZIE na slowo mi nie uwierza, ze pracowalam tyle-a-tyle :roll: Nie rozumiem dlaczego ludziom brak jakiejkolwiek wyrozumialosci i zrozumienia dla drugiego czlowieka, przeciez wiadomo, ze najmniej sie zalatwi krzykiem i pretensjami-przez cos takiego mozna tylko i wylacznie stracic. Jak bylam mlodsza zawsze mi Tatus powtarzal-"pokorne ciele dwie matki ssie" :mrgreen:
Nie mowcie prosze, ze stoje po jednej stronie barykady, bo nie raz juz znajdowalam sie bez pracy. Ponad pol roku bylo tak, ze pracowalam ja lub moj chlopak. Ciagle jedna osoba utrzymywala wszystko. Bylo ciezko, ale staralismy sie zrobic wszystko zeby wyjsc z kryzysu-najlepiej nauczyc sie (chociaz podstaw :!: ) angielskiego i rozwinas swoja siatke kontaktow-bo zawsze ktos cos tam wie :grin:
pozdrawiam wszystkich serdecznie i zycze powodzenia-obysmy wszyscy pracowali i zeby sie nam powodzilo. Tylko samo to nie przyjdzie :wink:
StepByStep
Rozeznany

Reputation point: 20
Pokojowy
0

FemalePostNapisane by Martats » 1 Dec 2008, 11:16 Re: TEAM SUPPORT

Witam!!!

Chcialabym ulatwic wszystkim te bardzo ciekawe wypowiedzi wiec mozecie wzracac sie bezposrednio do mnie, pani Marty albo pani Ewy z Team Support, sledzimy wasze wypowiedzi :mrgreen: .
Uwazam ze jezeli jestescie w stanie predstawic mnie i moja wspolpracownice na internecie to powinniscie ujawnic swoje imiona i nazwiska, ale jestem przekonana ze tak sie nie stanie aczkolwiek bardzo latwo jest obwinniac innych nie widzac swoich bledow
mam tylko pytanie do wszystkich ktorzy negatywnie wypowiadaja sie na temat naszej agencji, jak tacy madrzy, zaradni wyksztalceni ludzie jak wy nie macie pracy i szukacie jej w agencjach jak ta, nie jestesmy jedyna agencja w miescie, i na dzien dzisiejszy wszedzie prawie pracuja polki w agencjach. Wiec zamiast wypowiadac sie na tym forum wescie sie za szukanie pracy,

:twisted: Pani Ewa
:twisted: Pani Marta

Martats
Przyczajony

Neutralny
0

MalePostNapisane by plazermen » 1 Dec 2008, 13:00 Re: TEAM SUPPORT

Niedojrzale te Wasze odpowiedzi z deka, pani Marto, pani Ewo. Rozumiem ze sledzicie teraz osoby wypowiadajace sie negatywnie na temat agencji, aby w przyszlosci pokazac im wala jesli pojawia sie w Waszej agencji za praca? ;> :D
plazermen
Wtajemniczony

Reputation point: 92
Poczciwy
0

FemalePostNapisane by mgd222 » 1 Dec 2008, 15:14 Re: TEAM SUPPORT

Martats wrote:Chcialabym ulatwic wszystkim te bardzo ciekawe wypowiedzi wiec mozecie wzracac sie bezposrednio do mnie, pani Marty albo pani Ewy z Team Support, sledzimy wasze wypowiedzi :mrgreen: .

zadna nowosc, ze Szanowne Panie sledza wypowiedzi na forum. W koncu nie ma to jak dbac o pozytywny PR agencji w ktorej sie pracuje. Nie uwazam, ze cokolwiek zostalo tu ulatwione, bo Panie to forum sledza juz od dawna, czego zreszta dowiedzialam sie przez telefon, gdy zapytano mnie czy to ja obsmarowuje Pan agencje na forum.

Otoz wtedy na temat agencji nie napisalam na forum ani slowa, ale po przemilej telefonicznej rozmowie zmienilam zdanie. :twisted: i nie obsmarowuje tylko wyrazam swoj poglad jak zreszta napisalam wczesniej.

Martats wrote:Uwazam ze jezeli jestescie w stanie predstawic mnie i moja wspolpracownice na internecie to powinniscie ujawnic swoje imiona i nazwiska, ale jestem przekonana ze tak sie nie stanie aczkolwiek bardzo latwo jest obwinniac innych nie widzac swoich bledow

Chetnie sie przedstawie, kiedy dostane mozliwosc porozmawiania z szefem obu Pan. (swoja droga nazwisk obu Pan jakos tez sie nie doczytalam)

Martats wrote:mam tylko pytanie do wszystkich ktorzy negatywnie wypowiadaja sie na temat naszej agencji, jak tacy madrzy, zaradni wyksztalceni ludzie jak wy nie macie pracy i szukacie jej w agencjach jak ta, nie jestesmy jedyna agencja w miescie, i na dzien dzisiejszy wszedzie prawie pracuja polki w agencjach.

na szczescie ze nie jedyna agencja w miescie. cale szczescie.

Martats wrote:Wiec zamiast wypowiadac sie na tym forum wescie sie za szukanie pracy,

:twisted: Pani Ewa
:twisted: Pani Marta

jak zapewne Panie wiedza, ludzie pracujacy pracuja w dzien lub w nocy, lub popoludniu. wiec wydaje mi sie ze conajmniej niestosowne jest sugerowanie, ze nic innego nie robia tylko siedza na forum piszac o TEAM SUPPORT. w wolnym czasie kazdy moze robic co chce prawda?

Drogie Panie Marto i Ewo. WESCIE sie do pracy w koncu zamiast w godzinach pracy przebywac na forum. Bo pozniej znowu ludzie beda narzekac, ze to pieniadze niezaplacone, a to godziny niepoliczone.

Ktos wyzej napisal, ze przeciez to nie dziwne, ze zachodza pomylki, jesli obie Panie sa takie zapracowane i musza rozliczyc 200 osob. ale dziwnie juz wyglada ze przy tym zapracowaniu maja czas, zeby pisac na forum.

I lekcje jezyka Polskiego polecam. Bo WESCIE zdaje sie nie istnieje w jezyku polskim. Chyba ze to jakas zangielszczona wersja...

mgd222
Przyczajony

Neutralny
0

MalePostNapisane by RICH » 7 Dec 2008, 13:38 Re: TEAM SUPPORT

a no tak ktoś polski zapomniał.haha.a Panie Ewa i Marta to myśla że pojadły wszystkie rozumy.a tak na prawde to nic niewiedza i okłamuja ile tylko moga!!!zwolniono mnie bo upomniałem sie o swoje(pensje)i to ma być sprawiedliwe!!!!ja znam angielski i pracuje z samymi angolami!!
Oby e panie zwolniono!!!!
Forum jest dla wszystkich i mozna tu sie wypowiadać!!!
:twisted: :evil:

RICH
Przyczajony

Neutralny
0

MalePostNapisane by DeViLeK23 » 13 Jan 2009, 11:11 Re: TEAM SUPPORT

dla Team Support pracowałem 7 miesięcy dzień w dzień w jednym zakładzie i złego zdania nie mogę powiedzieć o tej agencji ani o pracownikach :)
jestem zadowolony :)

DeViLeK23
Przyczajony

Neutralny
0

FemalePostNapisane by monika823264 » 24 Mar 2009, 19:30 Re: TEAM SUPPORT

Przez tą agencję pracowałam rok temu, a byłam w tej agencji teraz w lutym to polka powiedziała mi że nie mają wogóle dla kobiet pracy to w sumie co oni robią w tej agencji jak nie mają pracy dla nas:((

monika823264
Początkujący

Neutralny
0

FemalePostNapisane by KarolinaBirmingham » 17 Aug 2011, 16:58 Re: TEAM SUPPORT

Hej, temat stary ale chcę się wypowiedzieć. Niedawno zaczęłam pracę przez agencję Team Support i póki co nic złego nie mogę o niej powiedzieć. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok. :-)

KarolinaBirmingham
Przyczajony

Reputation point: 3
Neutralny
0

FemalePostNapisane by magdunia22 » 18 Aug 2011, 14:42 Re: TEAM SUPPORT

A gdzie zaczelas pracowac?? pozdrawiam

magdunia22
Rozeznany

Neutralny
0

MalePostNapisane by DarkneSS^^ » 18 Aug 2011, 18:32 Re: TEAM SUPPORT

mozecie jakis kontakt do tej agencji podac ? :) pozdrawiam

DarkneSS^^
Przyczajony

Neutralny
0

MalePostNapisane by xerdox » 20 Aug 2011, 01:25 Re: TEAM SUPPORT

Plakac sie chce jak sie czyta wasze posty. Pracowalem w Arvato jakis czas praca nie stala aczkolwiek nie moge narzekac na zly kontakt z p.Ewa praca tez nie byla zla. Teraz pracuje gdzie indziej tylko za inne pieniadze. Pierwsze slysze o jakis problemach ja nigdy nie mialem. Podejrzewam ze problemy powinniscie probowac zalatwiac na spokojnie i tyle. Jezeli macie jakies problemy dotyczace wyplat itd. poprostu z cywilna odwaga trzeba podejsc do Agencji i wyjasnic.

xerdox
Rozeznany

Reputation point: 5
Neutralny
0

FemalePostNapisane by KarolinaBirmingham » 20 Aug 2011, 11:47 Re: TEAM SUPPORT

Tutaj są dane agencji.

http://job.bham.pl/details/company/28/

Ja potwierdzam, że na razie jest wszystko ok. :)

KarolinaBirmingham
Przyczajony

Reputation point: 3
Neutralny
0

PreviousNext

• Similar topics
    Replies
    Last post
Return to PRACA