Agencja FIRST PERSONNEL

Dyskusje na temat pracy w Birmingham ...

MalePostNapisane by corrado1980 » 26 Jan 2011, 09:24 Re: Agencja FIRST PERSONNEL

dzieci odpuście sobie tą głupia kłótnie !!!

corrado1980
Rozeznany

Reputation point: 0
Neutralny
0

PostNapisane by Guest » 26 Jan 2011, 14:19 Re: Agencja FIRST PERSONNEL

corrado1980 wrote:dzieci odpuście sobie tą głupia kłótnie !!!

po 1 nie dzieci, po 2 jaka klutnie? kolego nei wiesz o co biega to moze zamilcz? tu chodzi o zalegle prawie dwa lata niewyplacone urlopy, oszustwo na wyplaty i nie wystawione p45. czy tez bys w takiej sytuacji cicho siedzial?

Guest

0

MalePostNapisane by corrado1980 » 26 Jan 2011, 20:54 Re: Agencja FIRST PERSONNEL

uważaj , bo po 2 latach coś dostaniesz...buhaha

było trzeba załatwić to od razu...nie zrobiłeś to zapomnij ....i zamilcz !

masz fochę do dziewczyny czy do agencji... ?! jak do niej to pisz jej pm-ki... jak do agencji , zbierz dokumenty potwierdzające prace i podejdź do joobcentre , albo advice citizen i może ci pomogą...

corrado1980
Rozeznany

Neutralny
0

PostNapisane by Guest » 27 Jan 2011, 15:31 Re: Agencja FIRST PERSONNEL

wow, dzieki za rade, ja juz wiem jak co zalatwiac, akurat nie pytalem ciebie o pomoc.

Guest

0

MalePostNapisane by corrado1980 » 27 Jan 2011, 23:03 Re: Agencja FIRST PERSONNEL

to przestań się żalić tutaj na forum - jeśli nie szukasz pomocy.... a jeśli jesteś taki kumaty...to czemu się tak dałeś naciągnąć... :mrgreen:

corrado1980
Rozeznany

Neutralny
0

PostNapisane by Guest » 28 Jan 2011, 07:37 Re: Agencja FIRST PERSONNEL

taki tepy jestes czy takiego udajesz? po pierwsze nie zale sie a upominam panienke, ktora cos kiedys obiecala a pozniej przeciagala to w czasie, na koniec stwierdzila, ze juz wyjechala i ma to w nosie. po drugie to byla stara sprawa, bylem wtedy "swiezakiem" w uk a agencje czesto na takich sobie jada.
a moze po prostu wpadla tobie w oko i bronisz ja?

Guest

0

FemalePostNapisane by marta.skalska » 28 Jan 2011, 08:11 Re: Agencja FIRST PERSONNEL

ty! panienka to dla ciebie niech bedzie twoja baba jak takowa masz! ja sie staralam pomoc ale przeciez do cholery TO NIE MOJA AGNECJA!!!!!!!!!! co ja mam zrobic? sama za ciebie sprawe im zalozyc czy co? co za ograniczone myslenie, oczywiscie, ze ma w dupie teraz co mam moze wrocic do anglii i to zalatwiac cos za ciebie albo w ogole moze maialam nie wyjezdzac??? wez sie ogarnij i sam sobie radz jak taki madry jestes, i nie zycze sobie ponizania mnie tutaj! lepiej bys podziekowal, ze w ogole sie zaiteresowalam prywatnie ta sprawa bo wcale to nie nalezalo do mich obowiazkow. KONIEC tego glupiego tematu ja sie nikomu nie skraze, ze mi tez nie przyslali p60 i tez musze sie znimi uzerac. I na to wychodzi, ze ty sam taki madry jak tama dziewczyna, ktora prcacowala dla moje wczesniejszego pracowadcy i mnie obwinia za brak wynagrodzenia, BOZE CO ZA LUDZIE!!!!!! ZACZNIJCIE MYSLEC LOGICZNIE!!!

marta.skalska
Początkujący

Neutralny
0

PostNapisane by Guest » 28 Jan 2011, 15:15 Re: Agencja FIRST PERSONNEL

marta.skalska wrote:lepiej bys podziekowal, ze w ogole sie zaiteresowalam prywatnie ta sprawa

to zainteresowanie to byl jeden nic nie dajacy telefon, przy drugim nawet nie pamietalas moich danych. tyle w temacie. nie dziwie sie, ze tak malo kompetentna osoba juz nie pracuje na takim stanowisku.

Guest

0

FemalePostNapisane by marta.skalska » 28 Jan 2011, 15:37 Re: Agencja FIRST PERSONNEL

najczesciej zmienia sie prace, dla twojej wiadomosci, zeby awansowac:)) wiec ta malo kompetentna osoba odeszla sama z owej agencji i pracuje w polsce na wyzszym stanowisku kierowniczym:) a ty jako wielce kompetentna osoba na jakim stanowisku i gdzie pracujesz? pozdrawiam i zycze mniej frustracji w zyciu, pa

marta.skalska
Początkujący

Neutralny
0

PostNapisane by Guest » 28 Jan 2011, 18:04 Re: Agencja FIRST PERSONNEL

Ja jestem programista cnc i dodatkowo jestem wlasnie rowniez kierownikiem w jednej z wiekszych firm produkujacej podzespoly do takich aut jak McLaren, Lotus, Bugatti. I wiem, ze juz nigdy nie bede szykal pracy w zadnej z agencji :P

Guest

0

FemalePostNapisane by marta.skalska » 28 Jan 2011, 18:57 Re: Agencja FIRST PERSONNEL

no to pogratulowac, pa

marta.skalska
Początkujący

Neutralny
0

MalePostNapisane by corrado1980 » 28 Jan 2011, 21:02 Re: Agencja FIRST PERSONNEL

Draco...starszy to ty będziesz...ale na pewno nie mądrzejszy !!! jesteś taki cudowny , masz super prace... niedowartościowany siusiaczku - pewnie jebiesz na hali - jak murzyn ... :D

corrado1980
Rozeznany

Neutralny
0

MalePostNapisane by eric27 » 28 Jan 2011, 23:27 Re: Agencja FIRST PERSONNEL

najczesciej zmienia sie prace, dla twojej wiadomosci, zeby awansowac:)) wiec ta malo kompetentna osoba odeszla sama z owej agencji i pracuje w polsce na wyzszym stanowisku kierowniczym:) a ty jako wielce kompetentna osoba na jakim stanowisku i gdzie pracujesz? pozdrawiam i zycze mniej frustracji w zyciu, pa

I co dalej wysługujesz się oszustom :evil:

[ Dodano: |28 Sty 2011|, o 23:33 ]
corrado1980 wrote:Draco...starszy to ty będziesz...ale na pewno nie mądrzejszy !!! jesteś taki cudowny , masz super prace... niedowartościowany siusiaczku - pewnie jebiesz na hali - jak murzyn ...

Ty pewnie jesteś zajebistym V.I.P

Nie zawsze zgadzam się z pozostałymi forumowiczami ale jak wcześniej pisałem strasznie mnie wpienia dogryzanie i poniżanie innych.

[ Dodano: |28 Sty 2011|, o 23:37 ]
P.S. Na początku mojej wypowiedzi cytowałem wypowiedź corrado 1980 ale coś poszło nie tak :oops:

Pozdrowionka dla wszystkich :mrgreen:

eric27
Stały Bywalec

Reputation point: 18
Neutralny
0

MalePostNapisane by corrado1980 » 29 Jan 2011, 20:38 Re: Agencja FIRST PERSONNEL

nudny temat ...dzieciaki do podpuszczenia... :D

corrado1980
Rozeznany

Neutralny
0

MalePostNapisane by kongoku » 12 Jan 2012, 14:54 Re: Agencja FIRST PERSONNEL

Witam,
Ja z kolei chciałbym się dowiedzieć coś o tej agencji, dostałem oferte pracy w miejscowosc Worcester na magazynach. Wszystko pięknie się wydaje, chciałbym się upewnić jak wygląda zakwaterowanie, jakie są to domki, 65funtow tygodniowo i 200funtow kaucji- zastanawia mnie te 200funtow zwrotnej kaucji, czy nie jest to po prostu mówiąc ściema na łatwe zainkasowanie pieniędzy? W regulaminie nie będzie napisana notka że kaucja jest oddawana po iluś tam miesiącach czy coś podobnego?
Również chciałbym się dowiedzieć czy coś się zmieniło z wypłatami i ogólnie czy warto? Będzie to mój pierwszy raz w Anglii dlatego ta niepewność.

Dziękuje i pozdrawiam.

kongoku
Przyczajony

Neutralny
0

PreviousNext

• Similar topics
    Replies
    Last post
Return to PRACA