Kpiny Z Polaków
Dyskusje na temat pracy w Birmingham ...
Napisane by Guest » 27 Nov 2011, 20:14 Re: Kpiny Z Polaków
AdamBoltryk, dziekuje, dziekuje :) :D :twisted: :lol: widac jak przeczytal moje poprzednie posty skoro juz mnie tak awansowal :)
-
- Guest
0
Napisane by hanoka77 » 27 Nov 2011, 22:22 Re: Kpiny Z Polaków
KA i PE wrote: chyba ze miales na mysli 'whorehouse operative', wtedy angielski nie jest konieczny, ale powinienes popracowac nad francuskim.
KA I PE kocham cie :D :D :D
-
- hanoka77
- Stały Bywalec
- Reputation point: 20
0
Napisane by KA i PE » 28 Nov 2011, 00:35 Re: Kpiny Z Polaków
Od wariata należy wycofywać się powoli, bez gwałtownych ruchów, nie spuszczajac z niego wzroku.
Pozdr
Pe
Pozdr
Pe
-
- KA i PE
0
Napisane by eric27 » 28 Nov 2011, 01:35 Re: Kpiny Z Polaków
KA i PE wrote:Od wariata należy wycofywać się powoli, bez gwałtownych ruchów, nie spuszczajac z niego wzroku.
Pozdr
Pe
Troszkę dziwna odpowiedź na wyznanie miłości :shock:
-
- eric27
- Stały Bywalec
- Reputation point: 18
0
Napisane by dorotajab » 28 Nov 2011, 11:17 Re: Kpiny Z Polaków
KA i PE wrote:Od wariata należy wycofywać się powoli, bez gwałtownych ruchów, nie spuszczajac z niego wzroku.
to i ja tez Ciebie wlasnie pokochalam :D
KA i PE napisał(a):
Od wariata należy wycofywać się powoli, bez gwałtownych ruchów, nie spuszczajac z niego wzroku.
Pozdr
Pe
nie jest juz na wydaniu to co ma powiedziec ;) swoja droga to na wyznanie milosci nie chcialabym nigdy od mojego tego uslyszec :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:
jaarecki wrote:Szacunek dla innych Dracusiu to jest coś z czym się człowiek rodzi , tego próżno szukać w sklepach.
swiete slowa!!!!
TYobie chyba bozia nie dala za duzo tej umiejetnosci
jaarecki wrote:Wyżej sr.. sz niż d..pe masz poligloto!
jaarecki wrote:ewelince119 poradzę zaś powrót do Kraju na swój oddział póki jeszcze nie jest zamkniety!
jaarecki wrote:gdyż jak przeczytasz źródłowy tekst to wyjdzie na to kto tu ma o jeden zwał na mózgu więcej od konia.A to tylko dlatego by nie człapnąć wody z wiadra gdyby ci przyszło myć podłogę.
wiec ja powiem Tobie to co Ty innym:
jaarecki wrote:Więcej pokory ci życzę na przyszłość jak i wszyskim myślącym podobnie.
krytyka nie zawsze jest zla, czasem bywa konstruktywna. nikt Cie tu na poczatku nie chcila obrazic. forum to takie meijsce gdzie komentarze padna na kazda wypowiedz- nie oznacza ze trzeba sie od razu obrazac.
dziekujemy Ci za cynk.
pozdrawiam i zycze wiecej pokory
-
- dorotajab
- Zaangażowany
- Reputation point: 151
0
Napisane by Gaba76 » 28 Nov 2011, 19:56 Re: Kpiny Z Polaków
jaarecki, tak to juz bywa z agecjami i nie ma sie czym przejmowac i tak naprawde powodow takiego zachowania moglo byc wiele np. to, ze w miedzy czasie na ta oferte zglosil sie ktos, kto byl juz zarejestrowany w tej agecji, albo to ze pracodawca sie rozmyslil w ostatniej chwili i chocby nawet to ze sie po prostu nie spodobales (z przyczyn tylko im znanych)... z wlasnego doswiadczenia wiem ze agecje raczej sie nie tlumacza ze swoich decyzji... wiem, nie jest to fajne z punktu widzenia szukajacego pracy, ale tak to juz bywa. pisales, ze pracujesz w budowlance... mam paru znajomych w tym zawodzie, ktorzy tez czesto zostawali bez pracy w okresie zimowym... ostatnio rozmawialam nawet z jednym z nich, mowil ze od jakiegos czasu pracuje dla firmy, ktora ma bardzo duzo zlecen przez caly rok... wiec moze to jest rozwiazanie :) a jesli to nie jest mozliwe, to moze lepiej wrocic do tej agecji przez ktora wczesniej juz pracowales... tam Cie juz znaja :)
pozdrawiam i powodzenia zycze :)
pozdrawiam i powodzenia zycze :)
-
- Gaba76
- Stały Bywalec
- Reputation point: 49
0
Napisane by KA i PE » 29 Nov 2011, 09:02 Re: Kpiny Z Polaków
eric27 wrote:KA i PE wrote:Od wariata należy wycofywać się powoli, bez gwałtownych ruchów, nie spuszczajac z niego wzroku.
Pozdr
Pe
to byla odpowiedz na wczesniejszy post zalozyciela tematu, widocznie bylo pisane rownoczesnie co wprowadzilo nielad i konfuzje.
Hanoka i Dorota, jak zostalo juz slusznie zauwazone nie jestem juz na wydaniu i nie zanosi sie abym znowu byl w przewidywalnej przyszlosci (czy istnieje cos takiego jak przewidywalna przyszlosc?), wiec doceniam wasze uczucie ale bedac z natury uczciwym i prawym obywatelem musze jasno i wyraznie powiedziec ze nie zamierzam go odwzajemniac :-D
wiecej informacji mozna znalezc w linku:
http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=1198999698
zapraszam rowniez do znajomych.
pozdrawiam
Pe
-
- KA i PE
0
Napisane by karolinqa2491 » 29 Nov 2011, 11:48 Re: Kpiny Z Polaków
MartinezZ90, o co ci wlasciwie chodzi ? Sam napisales ze nie wszyscy tak ? Wiec trzymaj sie tego bo niestety nie wszyscy uwazaja polakow za dobrych pracownikow itd wiec gupia sobie z nich zartuja albo obgaduja i wszyscy wiemy dlaczego ..... Dochodza cie sluchy na mojego meza ?? Zajmij sie lepiej soba ... bo ja bym tak nie wierzyla w to co slyszysz ... nigdy sie jeszcze o tym nie przekonales ? NIE WIERZE ...Skoro nie pracujesz z moim mezem nie odzywaj sie na obce ci tematy bo to smieszne
-
- karolinqa2491
- Raczkujący
- Reputation point: 2
2
Napisane by szagnes77 » 8 Jan 2012, 09:18 Re: Kpiny Z Polaków
Witam wszystkich.
Trafilam na to forum, bo szukam waznych dla siebie informacji, poniewaz wybieram sie niedlugo do Birmingham. Niestety zamiast waznych informaji w wiekszosci przypadkow czytam jak jeden uzytkownik czepia sie drugiego o byle co. Dlaczego tak sie dzieje? Jezeli ktos ma problem i szuka u innych porady czy pomocy, to chocby dla kogos innego byloby to smieszne, czy blache to nie nalezy z niego drwic. Jezeli nie mozemy komus pomoc, doradzic czy pocieszyc, to nie wypowiadajmy sie wcale. Po co kogos jeszcze bardziej dolowac i denerwowac? Nie przyjemnie sie to czyta (i tak mi mniej nieprzyjemnie niz komus kto jest atakowany), a trzeba czytac, bo nigdy nie wiadomo, czy ktos nie napisal czegos dla mnie istotnego. Przykre to, ze nawet na obczyznie Polak jest bezinteresownie zlosliwy. Ja na szczescie nie posiadam takiej cechy i dobrze mi z tym, ale moze dlatego tak bardzo mnie to razi, ze inni sie tak zachowuja.
P.S.
Ja tez czytam posty z bledami ortograficznymi, gramatycznymi, literowymi itp. i coz tyle tylko, ze troche sie musze nameczyc, zeby zrozumiec, ale rozumiem i nie zamierzam komus takich bledow wytykac, jak to ma miejsce w wielu przypadkach. Nie to jest najwazniejsze.
Usmiechnijcie sie troche, zamiast marszczyc czolo.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich uzytkownikow.
Trafilam na to forum, bo szukam waznych dla siebie informacji, poniewaz wybieram sie niedlugo do Birmingham. Niestety zamiast waznych informaji w wiekszosci przypadkow czytam jak jeden uzytkownik czepia sie drugiego o byle co. Dlaczego tak sie dzieje? Jezeli ktos ma problem i szuka u innych porady czy pomocy, to chocby dla kogos innego byloby to smieszne, czy blache to nie nalezy z niego drwic. Jezeli nie mozemy komus pomoc, doradzic czy pocieszyc, to nie wypowiadajmy sie wcale. Po co kogos jeszcze bardziej dolowac i denerwowac? Nie przyjemnie sie to czyta (i tak mi mniej nieprzyjemnie niz komus kto jest atakowany), a trzeba czytac, bo nigdy nie wiadomo, czy ktos nie napisal czegos dla mnie istotnego. Przykre to, ze nawet na obczyznie Polak jest bezinteresownie zlosliwy. Ja na szczescie nie posiadam takiej cechy i dobrze mi z tym, ale moze dlatego tak bardzo mnie to razi, ze inni sie tak zachowuja.
P.S.
Ja tez czytam posty z bledami ortograficznymi, gramatycznymi, literowymi itp. i coz tyle tylko, ze troche sie musze nameczyc, zeby zrozumiec, ale rozumiem i nie zamierzam komus takich bledow wytykac, jak to ma miejsce w wielu przypadkach. Nie to jest najwazniejsze.
Usmiechnijcie sie troche, zamiast marszczyc czolo.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich uzytkownikow.
-
- szagnes77
- Przyczajony
- Reputation point: 2
2
24 posts
• Page 2 of 2 • 1, 2
-
- Similar topics
- Replies
- Last post
-