Polak potrafi

Dyskusje na temat pracy w Birmingham ...

FemalePostNapisane by agna78 » 21 Jul 2011, 07:34 Re: Polak potrafi

To prawda andzia24- to juz nie jest zlecenie. Jesli proponuje sie komus prace w okreslonym czasie i w okreslonych godzinach to wyglada raczej na zatrudnienie.
Ludzie wciaz zatrudniaja na czarno i nie tylko Polacy.
Przykre jest to wszystko jak sie czyta i slyszy.
Jednak uwazam, ze w tej kwestii panowie sami powinni rozwiazac te sytuacje pomiedzy soba, bo oni sami najlepiej wiedza jakie mieli ustalenia.
Andzia i nastepna sprawa- Twoj kuzyn juz bedzie teraz mádrzejszy o nowe doswiadczenie.
Mam nadzieje, ze uda mu sie cos znalezc za uczciwe pieniadze i legalnie przede wszystkim.

Pozdrawiam
Agna

agna78
Rozeznany

Reputation point: 52
Poczciwy
0

MalePostNapisane by 54321q » 21 Jul 2011, 07:49 Re: Polak potrafi

andzia24 wrote:masz racje agna78 ale jesli zleca sie komus prace to nie wymaga sie okreslonych godzin pracy w tym przypadku to 10 godzin dziennie 6 dni w tygodniu co to za zlecenie?

Czego pani nie potrafi zrozumieć?
Godziny i dni były zaproponowane z góry żeby praca ta była wykonana w określonym terminie w tym przypadku bardzo krótkim.
Zlecając osobie wykonanie danej czynności chyba mam prawo zadecydować o jej warunkach zważywszy na fakt że nie usłyszałem żadnej innej propozycji ze strony osoby zainteresowanej.
Koniec końcu klient nasz pan!!!

Dlaczego ciągle nie potrafi pani przyjąć do wiadomości faktu że nie szukałem pracownika jako takiego tylko osobę która wykona daną czynność czy tak ciężko to zrozumieć???

54321q
Przyczajony

Reputation point: 0
Neutralny
0

Previous

• Similar topics
    Replies
    Last post
Return to PRACA