Pakowanie ciastek
Dyskusje na temat pracy w Birmingham ...
Potrzebny kontakt z agencja pracy w/s zatrudnienia przy pakowaniu pysznosci. Jak sie tam dostac? Salby ten moj angielski wiec moze ktos wie czy zatrudnieni sa tam inni Polacy i jakie mam szanse.
-

-
giga62
- Przyczajony
-
-
- Reputation point: 0
-

-
gucio81
- Raczkujący
-
-
- Reputation point: 4
Hej tu raczej chodzi o agencje GB Resourcing. W agencji pracuje polka nazywa sie Edyta a w samej fabryce jest duzo poalkow. Adres agencji to
Wynner House, Bromsgrove Street
B5 6RG
tel: 0121 666 6556
Powodzonka
-

-
anuska84
- Przyczajony
-
-
- Reputation point: 1
Dziekuje za szybka reakcje i tak dokladne informacje. Oby sie udalo i abym mocno nie przytyla :razz: jesli sie uda:)
-

-
giga62
- Przyczajony
-
-
hej a tez o ta mi chodzilo przepraszam za blad acz kolwiek nie polecam
-

-
gucio81
- Raczkujący
-
-
gucio81 wrote:hej a tez o ta mi chodzilo przepraszam za blad acz kolwiek nie polecam
Gucio nie polecasz z uwagi na grozbe przytycia?:) Powaznie... dlaczego nie polecasz i czego? Pracy w tej fabryce czy moze wymienionej agencji?
-

-
giga62
- Przyczajony
-
-
hmm jest to zarowno praca jak i agencjia nie godna polecenia nie dowiesz sie jesli nie spobujesz a swja droga wiecej odwagi i zobacz w innych agencjiach,pracy teraz jest duzo przed swietami wiec mysle ze sobie poradzisz wiecej wiary!
-

-
gucio81
- Raczkujący
-
-
Fabryka nazywa się Elizabeth The Chef mieści sie w Lower Broadheath niedaleko Worcester 23 mile na południe od Birmingham zaczynałem tam pracę ponad 6 lat temu .
Warunki znośne jak to w fabryce urwałem sie po roku wspominam dobrze zbyt wielkich szans na wybicie się nie ma jak na start to spoko po jakimś czasie dają kontrakty . Moja zona pracuje do dnia dzisiejszego i nie narzeka .
Wynner House, Bromsgrove Street
B5 6RG
tel: 0121 666 6556
Praca jak każda przez agencję czeka sie na telefon od kierowcy niekiedy na ostatnią minutę . Polecałbym podjechać do tego miejsca i pobrać formularz i aplikować o pracę osobiście .
-

-
TomGru
- Przyczajony
-
-
ach te bledy zawsze cos umknie
-

-
gucio81
- Raczkujący