jestes z Wolver? jest tez np w centrum agencja Prime Time, nie ze ja polecam, ale przyjmuja czesto.. Wiem o co ci chodzi, w sumie jak ty jestes tylko na wakacje, to domyslam sie ze KAZDA praca bedzie dobra (chociaz nawet tej "kazdej" nie jest tyle co kilka lat temu), ale na gazetkach mozna zacisnac zeby i przepracowac miesiac, dwa POD WARUNKIEM: ze bedziesz pracowala na maszynach.. wtedy cos odlozysz.. Ale tego nikt nie wie, nawet w tej "pseudo" agencji nie wiedza, tym bardziej ze NIE BEDZIESZ MIESZKAC W DUMU AGENCYJNYM (czyli w takim, ktory IGD ci wynajmuje), czyli szanse na prace teoretycznie maleja ... jestes z WOLVER, moze byc tez tak, ze beda cie wolac tylko wtedy, kiedy bedzie NAGLE potrzeba ludzi do pracy, np o 6 rano telefon, popoludniu telefon, albo w weekend tylko.. aha, a jak jestes tylko na wakacje, to bezposrednio pod fabryka to raczej nigdzie nie masz szans.. jak chcesz w IGD, to pojedz do agencji, zarejestruj sie, i jesli odrazu nie zadzwonia, to idz na drugi dzien na akord, wtedy cie zauwaza, powiedz ze jestes nowa, ze chcesz codziennie pracowac itd (wlasciwie to nie wiem, kazdy w tej fabryce przechodzi to inaczej, niektorzy przychodza i ODRAZU ida na maszyny, niektorym wystarczy miesiac na akordzie, jeszcze inni pracuja po pare lat i na maszynach sa "w kratke", po drugie pracuje tam duzo znajomych "szefostwa" i innych gadow, rodziny itd.. Takze w pierwszej kolejnosci ONI... nie chce cie zniechecac, ale szkoda by bylo nic nie zarobic..
jesli placisz za mieszkanie, sama sie utrzymujesz, i chcialabys cos odlozyc, to naprawde bedziesz ryzykowac.. wiesz, niektorzy tam ponad 1000f nawet zarobia, a niektorzy nie moga 200f..