Dokupić bilet dla dziecka

Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy

FemalePostNapisane by Drya » 13 Dec 2011, 13:10 Dokupić bilet dla dziecka

Hej
Małe szybkie pytanko ,czy można dokupić bilet do istniejącej rezerwacji na dziecko ?
Na stronie Ryanair nic o tym nie ma i nie da się dokupić przez internet,co zrobić w tym przypadku?

Z góry dziękuję ,pozdrawiam :)

Drya
Raczkujący

Reputation point: 7
Neutralny
0

MalePostNapisane by treboR » 13 Dec 2011, 13:39 Re: Dokupić bilet dla dziecka

Sprobuj telefonicznie.
treboR
Raczkujący

Reputation point: -6
Wyśmiewca
0

FemalePostNapisane by magawom » 13 Dec 2011, 17:18 Re: Dokupić bilet dla dziecka

Hi. Mialam podobna sytuacje. Sam koles z obslugi klienta Ryanair na lotnisku w Bham poradzil mi kupujac bilet zawyzyc wiek dziecka a na pare dni przed wylotem spowrotem stawic sie u niego i zmienic wiek na dobry i dopiero potem odprawiac online i drukowac bilety. Tylko, ze jest z tym troche zachodu, wiec chyba lepsza opcja to kupic bilet telefonicznie. Chyba to drozej kosztuje, ale masz pewnosc.

magawom
Przyczajony

Reputation point: 1
Neutralny
1

FemalePostNapisane by Drya » 14 Dec 2011, 12:58 Re: Dokupić bilet dla dziecka

Dziękuję magawom :grin: tak właśnie zrobiłam,zadzwoniłam, zabukowałam ..przed odprawa mam ponownie zadzwonić i zmienia wiek .Dziękuję za pomoc :)

Drya
Raczkujący

Neutralny
0

FemalePostNapisane by dorotajab » 14 Dec 2011, 13:28 Re: Dokupić bilet dla dziecka

magawom wrote:Sam koles z obslugi klienta Ryanair na lotnisku w Bham poradzil mi kupujac bilet zawyzyc wiek dziecka a na pare dni przed wylotem spowrotem stawic sie u niego i zmienic wiek na dobry i dopiero potem odprawiac online i drukowac bilety

co za firma :shock: :shock: :shock: sami pracowanicy musza kombinowac zeby jakos przetrwac
dorotajab
Zaangażowany

Reputation point: 151
SzanowanySzanowany
1

FemalePostNapisane by Drya » 22 Jan 2012, 22:25 Re: Dokupić bilet dla dziecka

ale jajka - ile to sie trzeba nagadać jak juz sie czas odprawy zbliża i zrobic te odprawę :shock:

dorotko kto nie kombinuje w tych czasach :D

Drya
Raczkujący

Neutralny
0

• Similar topics
    Replies
    Last post
Return to SZUKAM INFORMACJI