pilne odprawa online
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
blagam pomóżcie kupilam bilet w biurze podrózy i pani powiedziala ze nie musze sie juz odprawiac online bo wszystko jest w bilecie ,
ale ja nie jestem do tego przekonana
bo zawsze jak kupywlam bilet przez internet zawsze sie odprawialam
i niewiem co mam teraz zrobic
bo nie chciala bym miec problemow przez prak odprawy na lotnisku i placic w dodatku
czy ktos juz latal z biletem z biura ?
-

-
madziola2222
- Przyczajony
-
-
- Reputation point: 0
Z jakiej linii lotniczej masz wykupiony bilet? Ja kilka dni temu robiłem odprawę on-line (linia Ryanair) zajęło mi to kilka minut :) To nie jest takie trudne, wpisujesz nr. lotu, imię/nazwisko i skąd wylatujesz etc. mogę podać Ci linki do strony na której zrobisz sobie odprawę on-line a później wydrukujesz sobie 2 strony A4. Tylko nie zapomnij napisać z jakiej linii masz wykupiony bilet ;)
PS. Dodam jeszcze, że jak nie zrobisz odprawy on-line to skasują Cię na lotnisku 40 funa :neutral:
Pozdrawiam.
Last edited by
Sebool_uk on 24 Oct 2010, 12:44, edited 2 times in total.
-

-
Sebool_uk
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 10
madziola2222, moja mama miesiac temu leciala z biletem zakupionym w biurze podrozy i cala odprawa byla za Nia zrobiona. W kolorowej kopercie powinnas miec potwierdzenie zaplaty i 2 strony(czy tez 4) A4, w ktorych sa zawarte informacje o locie oraz kod kreskowy. Takze jezeli wszystko to posiadasz, nie musisz sie odprawiac ;)
[ Dodano: Nie Paź 24, 2010 13:43 ]
ahh, zapomnialam dodac, ze moja mama leciala z ryanairem.
-

-
Kitty
- Zadomowiony
-
-
- Reputation point: 19
wizz air mam bilet , ale nic nie mam na formacie A4
-

-
madziola2222
- Przyczajony
-
-
- Reputation point: 0
madziola2222 wrote:wizz air mam bilet , ale nic nie mam na formacie A4
Z tego co wiem to tylko ryanair ma karty pokladowe na formacie A4. Kiedys i ja zarezerwowalam lot w biurze podrozy(linie lotnicze sky europe) i dostalam tylko bilet. Takze podejzewam, ze nie masz sie o co martwic, bo w biurze robia wszystko za Ciebie(w koncu za to im placisz).
Moja mama musiala poprosic, zeby jej nie odprawiali z biletem powrotnym, takze i to jest kolejnym dowodem, na to, ze odprawa zostala zrobiona za Ciebie ;)
-

-
Kitty
- Zadomowiony
-
-
- Reputation point: 19
skoro masz bilet to pewnie jest na nim nr lotu itp , wystarczy wejsc na strone lini ktorymi lecisz i sprawdzic swoja rezerwacje , bedziesz miec pokazane na jaki (wylot/przylot) zostala ( jesli faktycznie zostala) dokonana odprawa i tyle :)
-

-
clinic
- Raczkujący
-
-
- Reputation point: 1
mam na bilecie odprawe na lotnisku i niewiem czy musze za nia zaplacic :(
czy to juz mam w bilecie
-

-
madziola2222