Odziez uzywana z UK do Polski.
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
11 posts
• Page 1 of 1
Napisane by patryk.hak » 4 Jul 2010, 19:15 Odziez uzywana z UK do Polski.
Witam
Mam pytanie odnosnie odziezy uzywanej z UK w szczegolnosci dzieciecej i handel w Polsce,moze ktos z Was ma sklepik w Polsce i udzielil by mi kilku informacji czy sie oplaca i jak to wyglada z wywozem tych ciuchow.Za wszelkie informacje z gory dziekuje.[/hide]
Mam pytanie odnosnie odziezy uzywanej z UK w szczegolnosci dzieciecej i handel w Polsce,moze ktos z Was ma sklepik w Polsce i udzielil by mi kilku informacji czy sie oplaca i jak to wyglada z wywozem tych ciuchow.Za wszelkie informacje z gory dziekuje.[/hide]
-
- patryk.hak
- Początkujący
- Reputation point: 0
0
Napisane by izap721 » 5 Jul 2010, 07:43 Re: Odziez uzywana z UK do Polski.
interes bardzo dobry,ale nie licz na to,ze ktos Ci udzieli takich informacji,wiesz jaki jest nasz narod.....no, chyba ze sie myle
-
- izap721
- Rozeznany
- Reputation point: 12
0
Napisane by patryk.hak » 5 Jul 2010, 08:44 Re: Odziez uzywana z UK do Polski.
Dzieki ,ze sie wogole ktos odezwal ,tak wlasnie myslalam ze nikt mi nie pomoze,no coz tacy wlasnie jestesmy,ale dlaczego?
-
- patryk.hak
- Początkujący
0
Napisane by izap721 » 5 Jul 2010, 09:47 Re: Odziez uzywana z UK do Polski.
dobre pytanie,ale ja tez czesto zastanawialam sie nad tym i nie potrafie znalezc odpowiedzi.Coz,jeden nie ma,to dlaczego drugi ma miec lepiej?niech radzi sobie sam!
-
- izap721
- Rozeznany
- Reputation point: 12
0
Napisane by kalini812 » 5 Jul 2010, 14:48 Re: Odziez uzywana z UK do Polski.
patryk.hak a ja spytam czy myslisz o wynajmie jakiegos lokalu w swoim miescie(Polska) czy cos zakupic na wlasnosc? ja juz od dluzszego czasu mysle o rozkreceniu czegos takiego w swoim miescie w Polsce,ale jak patrze na ceny wynajmu to mnie to troche wszystko przeraza. aha i skad myslisz kupowac towar-chodzi mi o te uzywane ciuchy z Angli. pozdrawiam i dzieki za odpowiedz,jak cos to pisz na privie
-
- kalini812
- Rozeznany
- Reputation point: 2
0
Napisane by AdamBoltryk » 5 Jul 2010, 14:50 Re: Odziez uzywana z UK do Polski.
KA i PE wrote:http://www.bestusedclothing.com/
pozdr
pe
Best Used Clothing Wholesale in Miami, Florida
Tylko za fracht wyjdzie jak za zboże... nieopłacalny business...
Jeśli już to moze to:
http://www.kettex.com/
Pozdrawiam
-
- AdamBoltryk
- Wtajemniczony
- Reputation point: 183
0
Napisane by patryk.hak » 5 Jul 2010, 15:54 Re: Odziez uzywana z UK do Polski.
Kalini 812 narazie napewno bym nie kupila zadnego lokalu bo nie bede skakac do glebokiej wody,chcem sie rozejrzec za jakims nieduzym sklepikiem,wiem ze ceny dzierzawy sa dosyc wysokie,dlatego tez myslalam ze dowiem sie moze od innych jak to wszystko wyglada i czy sie wogole oplaca.
-
- patryk.hak
- Początkujący
0
Napisane by kalini812 » 5 Jul 2010, 16:30 Re: Odziez uzywana z UK do Polski.
no wlasnie nasowa sie pytanie....czy sie oplaca,zapewne tak,ale jakos to wszystko mnie przeraza,wynajm lokalu,oczywiscie wszelkie papierki,oplaty urzedowe,cale to zalatwianie,poza tym nie mam zielonego pojecia od kogo "pobierac" towar.napewno tez wiazaloby sie to z moim wyjazdem do Polski,maz by zostal tutaj,ewentualnie dowozil towar.
jak mowia,"jak nie sprobujesz to nie bedziesz wiedziec",moze i warto zaryzykowac,zawsze wtedy bedzie mozna powiedziec ze sprobowalo sie :-) pozdrawiam i zycze sukcesu......sobie rowniez,bo chyba bede drazyc ten temat,zobaczymy co sie "urodzi"
jak mowia,"jak nie sprobujesz to nie bedziesz wiedziec",moze i warto zaryzykowac,zawsze wtedy bedzie mozna powiedziec ze sprobowalo sie :-) pozdrawiam i zycze sukcesu......sobie rowniez,bo chyba bede drazyc ten temat,zobaczymy co sie "urodzi"
-
- kalini812
- Rozeznany
- Reputation point: 2
0
Napisane by jed » 5 Jul 2010, 19:23 Re: Odziez uzywana z UK do Polski.
patryk.hak wrote:moze ktos z Was ma sklepik w Polsce i udzielil by mi kilku informacji czy sie oplaca i jak to wyglada z wywozem tych ciuchow
izap721 wrote:nie licz na to,ze ktos Ci udzieli takich informacji,wiesz jaki jest nasz narod.....no, chyba ze sie myle
patryk.hak wrote:tak wlasnie myslalam ze nikt mi nie pomoze,no coz tacy wlasnie jestesmy,ale dlaczego?
izap721 wrote:ja tez czesto zastanawialam sie nad tym i nie potrafie znalezc odpowiedzi.Coz,jeden nie ma,to dlaczego drugi ma miec lepiej?niech radzi sobie sam!
patryk.hak wrote:Kalini 812 narazie napewno bym nie kupila zadnego lokalu bo nie bede skakac do glebokiej wody,chcem sie rozejrzec za jakims nieduzym sklepikiem
patryk.hak wrote:myslalam ze dowiem sie moze od innych jak to wszystko wyglada i czy sie wogole oplaca.
kalini812 wrote:moze i warto zaryzykowac,zawsze wtedy bedzie mozna powiedziec ze sprobowalo sie
Ja tam, chlopaki, uwazam ze to jest zwyczajnie ŻA ŁO SNE
-
- jed
- Stały Bywalec
- Reputation point: 1
0
11 posts
• Page 1 of 1
-
- Similar topics
- Replies
- Last post