zmiana
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
mam pytanie ponieważ mam internet w virgin a zmieniam mieszkanie a mam nadal aktualna umowe z ta firmA czy jesli zadzwonie zeby mi przelaczyli neta na to nowe mieszkanie nie powinno z tym byc problemu i jsli tak to jak dlugo to trwa i czy to cos kosztuje????
-

-
dodo1928
- Początkujący
-
-
- Reputation point: 0
My czekaliśmy ok. 2 tyg. na przeniesienie i chyba coś nam doliczyli do rachunku,ale nie jestem pewna. Natomiast uważaj,aby przypadkiem nie dali Ci nowej umowy do podpisania. Nam tak zrobili,że niby zmiana adresu itp. i przychodził rachunek do domu z nowej umowy,a dodatkowo pobierali z konta ze starej umowy,bo...zaszło nieporozumienie ze strony p.Tadzia. A wyjaśnienie całej sytuacji kosztowało nas sporo nerwów-ciągłe telefony do VIRGIN-a no i odłączony internet. Ale to było jakieś 2 lata temu,więc mam nadzieję,że ich współpraca z klientami się usprawniła i nie będziesz miał problemów. Pozdrawiam
-

-
marfefka26
- Rozeznany
-
-
Poszukaj na ich stronie internetowej,ja wszystko zgłaszłam w formularzu tam zamieszczonym i nie było najmniejszych problemów:)http://allyours.virginmedia.com/html/existingcustomers/moving/movingfaq.html#movingcable
-

-
virgo
- Początkujący
-
-
Return to SZUKAM INFORMACJI