przeprowadzka do Anglii

Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy

FemalePostNapisane by aguniauk11 » 6 Apr 2009, 19:01 przeprowadzka do Anglii

Minęło 7 miesięcy kiedy ogłupiała przez rząd polski co do rynku pracy wróciłam do Polski wraz z dziećmi.To była moja najgorsza głupota na jaką się odważyłam.Gehennę,którą przeżyłam zostawię dla siebie i rodziny.LUDZIE NIE WRACAJCIE DO POLSKI!W sierpniu mam zamiar wrócić do normalnego życia.Szukam informacji co do busa,jakim najtaniej,może ktoś coś wie na ten temat..Błagam,pomóżcie.z góry dziekuje.

aguniauk11
Początkujący

Reputation point: 3
Neutralny
0

MalePostNapisane by marcin.p » 7 Apr 2009, 09:42 Re: przeprowadzka do Anglii

Mozesz napisac bardziej szczególowo co sie stalo ....

Mnie to bardzo ciekawi

marcin.p
Zadomowiony

Neutralny
0

PostNapisane by Guest » 7 Apr 2009, 12:03 Re: przeprowadzka do Anglii

tanie autobusy jest ich pewnie duzo zalezy skad jeszcze idz do biura podrozy w polsce i spytaj oni maja duzo przewoznikow ja jechalem kiedys polonia to zaplcilem 500 pare zl w dwie strony bilet open

Guest

0

FemalePostNapisane by kik1976 » 7 Apr 2009, 13:09 Re: przeprowadzka do Anglii

moris, ejj pewnie chodzi o busa, na przewiezienie rzeczy. :?: :-D
kik1976
Zadomowiony

Reputation point: 5
Neutralny
0

PostNapisane by Guest » 8 Apr 2009, 06:35 Re: przeprowadzka do Anglii

Kiki może i o busa ja to zrozumiałem inaczej to doradz kobiecie anie sie czepiasz na tym forum zauważyłem ze niema porad tylko kazdy przemądrzały polak bo zarobił troche w angli i stac go na skarpetki czepia sie gowi....zamiast pomagac. Czy ktos kiedykolwiek widział ogł.np. Potrzebuje pracy i odpowiedz umnie w fabryce potrzebuja jesli chcesz pomoge.Bo ja niewidziałem każdy dba o swoje 4 litery i na forum się tylko ludzi dołuje i kazdy wie najlepiej wszystko ale taka mentalnosc narodu polskiego tylko kosa w plecy.Wracajac do tematu mam zioma co lata raz w tyg busem białystok bham jesli chodzi o bagaże i przewóz osób info na gg 7687303 lub prive pozdrawiam was wszystkich

Guest

0

MalePostNapisane by marcin.p » 8 Apr 2009, 09:27 Re: przeprowadzka do Anglii

Moris nie chce cie osadzac bo cie nie znam , ale swoja wypowiedzia pakujesz wszystkich nas do jednego kubla z pomyjami.

Spadaj na drzewo

Z doswiadczenia wiem ze nóz w pleacy dostajesz zazwyczaj od osoby ( lub osób ) której sie pomoglo. Widzisz ludzie ucza sie na bledach i jesli pare razy ktos ugryzl cie w reke która wyciagnales do kogos... to nastepnym razem nie wyciagasz jej wcale lub wyciagasz bardzo powoli.

Wiec nie praw nam tu kazan moralnych bo pewnie gówno wiesz o pomaganiu innym ....

Pozdro

Jesli chodzi o transport rzeczy z Polski to wejdz pod ogloszenia, wiekszoasc chlopaków robi regularne kursy do Polski , z pewnoscia beda mogli cos zaoferowac

marcin.p
Zadomowiony

Neutralny
0

FemalePostNapisane by cwircwirek » 8 Apr 2009, 09:52 Re: przeprowadzka do Anglii

napisz mi na priva aguniauk11, mysle ze moge ci pomoc :-)

cwircwirek
Rozeznany

Reputation point: 1
Neutralny
0

PostNapisane by KA i PE » 8 Apr 2009, 13:12 Re: przeprowadzka do Anglii

marcin.p wrote:ktos ugryzl cie w reke która wyciagnales do kogos... to nastepnym razem nie wyciagasz jej wcale lub wyciagasz bardzo powoli

mysle ze jest to doswiadczenie ktore wielu z nas nauczylo ostroznosci,

moris1983 wrote:Czy ktos kiedykolwiek widział ogł.np. Potrzebuje pracy i odpowiedz umnie w fabryce potrzebuja jesli chcesz pomoge

tak, jesli dobrze poszukas to sa takie, a napewno o wiele wiecej takich informacji bylo/jest przesylane bezposrednio do zainteresowanych przez priv czy gg. natomiast rozumiem ze twoje 22 posty tutaj w wiekszosci sa odpowiedziami na pytania, poradami i wyjasnieniami dla potzrebujacych. juz ide czytac.......

pozdr

pe

KA i PE

0

FemalePostNapisane by kik1976 » 8 Apr 2009, 13:20 Re: przeprowadzka do Anglii

moris - powiedzial co wiedzial :roll:

co do watku, to sa ogloszenia i temat juz kiedys byl podobny, trzeba zajrzec do archiwum.
kik1976
Zadomowiony

Reputation point: 5
Neutralny
0

MalePostNapisane by asteriks19 » 29 Apr 2009, 20:18 Re: przeprowadzka do Anglii

mam pytanie co sądzicie na temat wyjazdów na kontrakt z agęcji

asteriks19
Przyczajony

Reputation point: 0
Neutralny
0

MalePostNapisane by Darwas » 29 Apr 2009, 20:32 Re: przeprowadzka do Anglii

Ja pare lat temu przyjechałem do Angli do pracy przez agencje,ale naj pierw szukałm informacj na temat danej agecj i nawet udało mi się skontaktowac z pracownikami tej że agencj.Wszystko w celu sprawdzenia czy jest tak jak mi to przedstawił pracownik agencj.Już spotkałem ludzi tu że miało być tak a jest tak i potem problem.Naj lepiej napisac jaka to agencja może ktoś tam pracuje lub pracował.
Darwas
Zadomowiony

Reputation point: 58
Poczciwy
0

• Similar topics
    Replies
    Last post
Return to SZUKAM INFORMACJI