WOLONTARIAT!!!
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
Słuchajcie, chciałabym podjąć się jakiegoś wolontariatu w Birmingham. jestem świeżo po skończeniu studiów w Polsce i nie mam żadnego doświadczenia w pracy, więc chciałabym zrobić jakiś wolontariat w ramach praktyki. dodam , że mój angielski jest słaby, ale wciąż się uczę go. jak ktoś wie jak się zabrać za załatwienie takiego wolontariatu to proszę o informacje. dzięki z góry
-

-
marta11155
- Początkujący
-
-
- Reputation point: 0
-

-
jarek_cov
- Przyczajony
-
-
z wolontariatem bez sredniej znajomosci jezyka bedzie ciezko...nie wiem,moze sie myle ;)
tutaj masz stronke
http://www.do-it.org.uk/
pozdrawiam i powodzenia zycze!
-

-
yoki
- Stały Bywalec
-
-
- Reputation point: 3
skończyłam finanse i bankowość, i mam licencjat. jak cos możesz pomóc jarek_cov to z góry dzięk.
[ Dodano: Pią Mar 27, 2009 10:38 ]
skończyłam finanse i bankowość, i mam licencjat. jak cos możesz pomóc jarek_cov to z góry dzięk.a jeśli chodzi o jężyk to chodze na ENTRY 2 i dobrze mi idzie.
-

-
marta11155
- Początkujący
-
-
Na twoim miejscu zadzwonil bym do BVSC, The Centre for Voluntary Action, 138 Digbeth, Birmingham, B5 6DR, 0121 6434343
ale jak mowisz ze twoj angielski jest slaby to poprostu udaj sie tam osobiscie... to jest zaraz kolo tego starego kosciola w centrum miasta po drugiej stronie ulicy jest kafejka interenetowa, latwo trafic
-

-
Mike
- Zadomowiony
-
-
- Reputation point: 13
Return to SZUKAM INFORMACJI