przyjemnosc kontrolowana

Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy

MalePostNapisane by super tramp » 12 Feb 2009, 00:42 przyjemnosc kontrolowana

czesc wam i chwala wszystkie dziewczyny o wyobrazni wykraczajacej poza wasze zwykle mozliwosci, czyli wiekszosc z was juz powinna sie wylogowac, zeby wam sie nerwy nie psuly z powodu waszej skrepowanej natury.
To jest post skierowany do wszystkich tych (dziewczyn), ktore sexu nie mieszaja z uczuciem, tylko bawia sie tak jak sie czlowiek bawi podczas gry w tenisa i nic wiecej.
W nadchodzacych dniach bede bvardzo samotny i chcialbym ukryc sie przed ta samotnoscia w objeciach kobiecego ciala i ciepla jej ust,ja tez nie jestem bylejaki i o tym bedzie sie mogla przekonac kazda, ktora ma troche wiecej oleju w glowie. Zegar tyka nie mam czasu na pierdoly,"spieszmy sie kochac z luidzmi, tak szybko odchodza!"

super tramp
Początkujący

Reputation point: 0
Neutralny
0

MalePostNapisane by piopaw » 12 Feb 2009, 09:57 Re: przyjemnosc kontrolowana

Ty jak ci SUPER TRAMP zmień ty może sobie forum na inne bo to forum chyba nie jest dla takich jak ty.

piopaw
Rozeznany

Reputation point: 5
Neutralny
0

FemalePostNapisane by szaraczek » 12 Feb 2009, 13:47 Re: przyjemnosc kontrolowana

Wiesz co Ci powiem Super Tramp.... Ta która ma trochę oleju w głowie na pewno nie pójdzie z Tobą do łóżka!!!!!!! Mylisz pojęcia. :Spieszmy się kochać ludzi.....: Ktoś mądry to napisał,a ktoś tak beznadziejny jak Ty,tak źle to wykorzystuje.Mylisz pojęcia. Żal mi Ciebie.

szaraczek
Początkujący

Neutralny
0

FemalePostNapisane by hanoka77 » 12 Feb 2009, 14:02 Re: przyjemnosc kontrolowana

A ja mysle ze to taki zarcik ze strony super trampa :-D
Gratuluje poczucia humoru!!!!!
hanoka77
Stały Bywalec

Reputation point: 20
Pokojowy
0

FemalePostNapisane by Dora 27 » 12 Feb 2009, 18:17 Re: przyjemnosc kontrolowana

Jesli to zart to naprawde baaaaaaaaaaaaaaardzo zabawny, spieszmy sie kochac ludzi powiadasz...coz mam nadzieje, ze znajdziesz kogos o podobnym wyrafinowanym poczuciu humoru, bo zgodnie z powiedzeniem swoj swojego zawsze znajdzie... :roll:
Dora 27
Początkujący

Neutralny
0

FemalePostNapisane by StepByStep » 12 Feb 2009, 19:14 Re: przyjemnosc kontrolowana

eee... przesadzacie ;) nie napisal tego jak ostatni burak tylko tak... delikatnie. Nie zdenerwowalam sie tylko usmiechnelam pod nosem. Jaaaaj nie spodziewalam sie, ze jestesmy tacy purytanscy. Jak sie dziewczyny puszczaja na dyskotekach, albo kolesie uprawiaja seks w kiblach z byle kim to nic nie mowicie, a jak mezczyzna proponuje ladnie odrobine przyjemnosci to na niego wszyscy naskoczyli.

A poza tym zastanawiam sie ile samotnych pan zglosilo sie na priv :-D

i nie sugerujcie prosze zebym sama skorzystala jak taka madra jestem, bo mam jednego jedynego :-)

pozdrawiam serdecznie
StepByStep
Rozeznany

Reputation point: 20
Pokojowy
0

MalePostNapisane by marcin.p » 13 Feb 2009, 09:04 Re: przyjemnosc kontrolowana

Super Tramp

Post ciekawy, ale niezgodny z regulaminem forum. Dla mnie twój post jest ogloszeniem, a wszyscy wiemy gdzie ogloszenia sie zamieszcza.

Ps powodzenia w poszukiwaniach, zyjemy krótko i dzien bez uniesien to dzien stracony

marcin.p
Zadomowiony

Reputation point: 3
Neutralny
0

MalePostNapisane by super tramp » 13 Feb 2009, 10:56 "...oj bedzie sie dzialo!"

Jak zwykle wasze wypowiedzi natchnely mnie optymizmem na caly nadchodzacy dzien, no i oczywiscie wszyscy macie racje i jednoczesnie sie mylicie:) Moj cel zostal osiagniety. Jesli chec do myslenia wam jeszcze nie obmierzla, to zapraszam do poszukiwania mojego kolejnego postu:)

super tramp
Początkujący

Neutralny
0

Return to SZUKAM INFORMACJI