przyjemnosc kontrolowana
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
czesc wam i chwala wszystkie dziewczyny o wyobrazni wykraczajacej poza wasze zwykle mozliwosci, czyli wiekszosc z was juz powinna sie wylogowac, zeby wam sie nerwy nie psuly z powodu waszej skrepowanej natury.
To jest post skierowany do wszystkich tych (dziewczyn), ktore sexu nie mieszaja z uczuciem, tylko bawia sie tak jak sie czlowiek bawi podczas gry w tenisa i nic wiecej.
W nadchodzacych dniach bede bvardzo samotny i chcialbym ukryc sie przed ta samotnoscia w objeciach kobiecego ciala i ciepla jej ust,ja tez nie jestem bylejaki i o tym bedzie sie mogla przekonac kazda, ktora ma troche wiecej oleju w glowie. Zegar tyka nie mam czasu na pierdoly,"spieszmy sie kochac z luidzmi, tak szybko odchodza!"
-

-
super tramp
- Początkujący
-
-
- Reputation point: 0
Ty jak ci SUPER TRAMP zmień ty może sobie forum na inne bo to forum chyba nie jest dla takich jak ty.
-

-
piopaw
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 5
Wiesz co Ci powiem Super Tramp.... Ta która ma trochę oleju w głowie na pewno nie pójdzie z Tobą do łóżka!!!!!!! Mylisz pojęcia. :Spieszmy się kochać ludzi.....: Ktoś mądry to napisał,a ktoś tak beznadziejny jak Ty,tak źle to wykorzystuje.Mylisz pojęcia. Żal mi Ciebie.
-

-
szaraczek
- Początkujący
-
-
A ja mysle ze to taki zarcik ze strony super trampa :-D
Gratuluje poczucia humoru!!!!!
-

-
hanoka77
- Stały Bywalec
-
-
- Reputation point: 20
Jesli to zart to naprawde baaaaaaaaaaaaaaardzo zabawny, spieszmy sie kochac ludzi powiadasz...coz mam nadzieje, ze znajdziesz kogos o podobnym wyrafinowanym poczuciu humoru, bo zgodnie z powiedzeniem swoj swojego zawsze znajdzie... :roll:
-

-
Dora 27
- Początkujący
-
-
eee... przesadzacie ;) nie napisal tego jak ostatni burak tylko tak... delikatnie. Nie zdenerwowalam sie tylko usmiechnelam pod nosem. Jaaaaj nie spodziewalam sie, ze jestesmy tacy purytanscy. Jak sie dziewczyny puszczaja na dyskotekach, albo kolesie uprawiaja seks w kiblach z byle kim to nic nie mowicie, a jak mezczyzna proponuje ladnie odrobine przyjemnosci to na niego wszyscy naskoczyli.
A poza tym zastanawiam sie ile samotnych pan zglosilo sie na priv :-D
i nie sugerujcie prosze zebym sama skorzystala jak taka madra jestem, bo mam jednego jedynego :-)
pozdrawiam serdecznie
-

-
StepByStep
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 20
Super Tramp
Post ciekawy, ale niezgodny z regulaminem forum. Dla mnie twój post jest ogloszeniem, a wszyscy wiemy gdzie ogloszenia sie zamieszcza.
Ps powodzenia w poszukiwaniach, zyjemy krótko i dzien bez uniesien to dzien stracony
-

-
marcin.p
- Zadomowiony
-
-
- Reputation point: 3
-
Jak zwykle wasze wypowiedzi natchnely mnie optymizmem na caly nadchodzacy dzien, no i oczywiscie wszyscy macie racje i jednoczesnie sie mylicie:) Moj cel zostal osiagniety. Jesli chec do myslenia wam jeszcze nie obmierzla, to zapraszam do poszukiwania mojego kolejnego postu:)
-

-
super tramp
- Początkujący
-
-
Return to SZUKAM INFORMACJI