Sklep dla plastykow

Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy

FemalePostNapisane by KASIA1983 » 25 Nov 2008, 14:45 Sklep dla plastykow

Witam czy ktoś z was wie gdzie w birmingham, wolverhamnpton lub okolicach jest zklep dla artystow, plastykow lub jeszcze lepiej hurtownia.

KASIA1983
Raczkujący

Reputation point: 0
Neutralny
0

PostNapisane by KA i PE » 25 Nov 2008, 17:28 Re: Sklep dla plastykow

na chapel ash w wolverhampton jest sklep dla plastykow po prawej 'uptown art shop', albo 'hightown....', poza tym mozna znalezc sporo fajnych rzeczy w sklepach 'hobbycraft'

pozdr

pe

KA i PE

0

MalePostNapisane by plazermen » 25 Nov 2008, 18:45 Re: Sklep dla plastykow

W bimbimbamie jest w przejsciu podziemnym jak sie zaczyna broad street tak na wysokosci biblioteki, jak chcesz to sprawdze dokladnie gdzie, jak wroce do domu. Ceny maja nienajgorsze.
plazermen
Wtajemniczony

Reputation point: 92
Poczciwy
0

FemalePostNapisane by Luiza » 25 Nov 2008, 19:03 Re: Sklep dla plastykow

Tu jestem w temacie ;) Jest sklep w centrum Bham w Flechers walk. To taki przejscie podziemne kolo alpha tower. Nazywa sie spectrum. http://maps.google.co.uk/maps?f=q&hl=en ... 01914&z=16
W Stobridge jest sklep ktory nazywa sie Paper Ways. Z tego co wiem w tych dwoch sklepach jesli czegos nie maja to moga zamowic z katalogow. W Wolverhampton powinno buc Hobby Craft. Tam tez cos maja.
Jest jeszcze slkep internetowy gdzie dostaniesz wszystko czego dusza zapragnie www.atlantisart.co.uk
Bardzo solidna firma godna polecenia. Niedrogo i niesamowity wybor.
Aaa przypomnialo mi sie, jest jeszcze jeden w centrum w Great Western Arcade (za house of frazer) ale tam sa tylko produkty Daler & Rowney.
Mam nadzieje ze troche pomoglam. Moze bede w stanie cos doradzic?
Luiza
Wtajemniczony

Reputation point: 71
Poczciwy
0

FemalePostNapisane by Beata » 25 Nov 2008, 20:08 Re: Sklep dla plastykow

A moją uwagę zwrócił sklep w centrum na skrzyżowaniu Corporation Street ze Street Bull. Tylko dawno nie byłam w tych okolicach i nie wiem czy jeszcze istniej. Z tego co kojarzę to coś tam się ostatnio pozmieniało. :)
Beata
Stały Bywalec

Reputation point: 8
Neutralny
0

FemalePostNapisane by Luiza » 25 Nov 2008, 21:15 Re: Sklep dla plastykow

Moje ostatnie informacje co do tego sklepu to - zlikwidowany :cry: niestety. Najpierw byl przeniesiony, a potem zamkniety. Pracowalam tu w tej branzy, znam swoja byla konkurencje ;)
Luiza
Wtajemniczony

Reputation point: 71
Poczciwy
0

Return to SZUKAM INFORMACJI