bojler elektryczny
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
Dzisiaj sobie wlaczam bojler, a tu nic, swiatelko we wlaczniku mi sie nie zapala.Obejrzalem go dokladnie i nie mam pojecia co sie stalo.Na tym bojlerze nie ma zadnych przyciskow, restartow itd. jest on na stale podlaczony do pradu.Czy ktos mial taka sytuacje i wie co zrobic?Przeczytalem umowe wynajmu i jest tam, ze w razie gdy wynajmujacy cos zniszczy (jakies urzadzenie), to musi za to placic, ale ja tu nic nie zniszczylem..sam ten bojler przestal dzialac, w dodatku wyglada na dosc stary...
-

-
nowy28
- Początkujący
-
-
- Reputation point: 0
1-sprawdz bezpiecznik w tablicy glownej,czy jest w takim samym polozeniu jak pozostale.Bojler jest na osobnym zabezpieczeniu niz inne obwody.
2-sprawdz bezpiecznik przy wylaczniku.Wylacznik powinien byc gdzies w poblizu bojlera na scianie.Bezpiecznik znajduje sie obok przycisku wlacz-wylacz.Trzeba podwazyc wkretakiem wieczko(maly prostokacik) :-D
3-sprawdz czy aby ktos po zlosci nie wylaczyl owego wylacznika :roll:
4-jesli powyzsze rady nic nie daly ,nie rob nic tylko zglos to do lanlorda.Nie mozesz grzebac pry urzadzeniu.
-

-
Manitou
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 8
Return to SZUKAM INFORMACJI