Rezydent!!!
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
Witam.Mam pytanko.Czy ktoś wie skąd można pobrać wniosek o złożenie na rezydenta?Jak tak to skąd.Proszę o odpowiedź.
-

-
rybkaa18
- Początkujący
-
-
- Reputation point: 0
rybkaa18 wrote:Witam.Mam pytanko.Czy ktoś wie skąd można pobrać wniosek o złożenie na rezydenta?Jak tak to skąd.Proszę o odpowiedź.
Tu masz formularz:
http://bham.pl/index.php?option=com_con ... Itemid=133
-

-
roberto231
- Raczkujący
-
-
- Reputation point: 1
a ja mam takie pytanie. Czy to prawda ze ... Jak sie sklada papiery o rezydenta to trzeba zdawac jakis test ze znajomosci historii Anglii ? ... Dzieki:)
-

-
Michal1906
- Przyczajony
-
-
ten test to jesli interesuje Cie obywatelstwo a nie rezydent...
-

-
Bartsun
- Stały Bywalec
-
-
- Reputation point: 1
Ciekawostka
W zeszlym roku przeprowadzono badanie. Grupa ludzi zamieszkujacych UK (zarowno imigranci jak i Anglicy) dostala do rozwiazania owy test na obywatelstwo (z wiedzy o UK).
Wyniki byly zaskakujace. Najlepiej test zdali Polacy, a Anglicy zjeli ostatnia pozycje pokonani nawet przez Amerykanow, ktorzy byli na przedostatnim miejscu. :mrgreen:
-

-
Luiza
- Wtajemniczony
-
-
- Reputation point: 71
Dzięki za informacje.A można złożyć wniosek przez internet?Proszę o odpowiedź.
-

-
rybkaa18
- Początkujący
-
-
niemozesz wysłąc przez internet do aplikacji musisz dołaczyc mase dokumętów ktore beda ci potem odesłane ja czekałam 5 miesiecy na rezydenta odesłali mi wszystko
-

-
ilonek
- Raczkujący
-
-
- Reputation point: 2
Return to SZUKAM INFORMACJI