przedmioty z "clearence"
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
to zalezy. proponuje przejsc sie i zobaczyc.
-

-
kik1976
- Zadomowiony
-
-
- Reputation point: 5
dokladnie to zalezy:p ale np next clearence na west bromie bardzo duzy wybor ubran, butow, torebek..po przystepnych cenach polecam
-

-
alex16
- Początkujący
-
-
- Reputation point: 0
Tak ja kupowalem i od razu wiedzialem o co ci chodzi, telefony sa teraz w cenie 12 miesiecy za free /12 miesiecy abo, mowie o np nokia 6300, roznica miedzy telefonem z clerance jest taka iz na 100% nie dostaniesz pudelka oryginalnego, telefony takie sa po renowacji-byly na gwarancji itp. Obecnie nokie 6300 nie sa z wyprzedazy, wiec przychodza kompletne jak cie to interesuje z pudelkiem, bo bralem ja ok tydzien temu, czekam na inny model nokii az cena spadnie, a tamta wzialem bo akurat jeden abo mi sie juz skonczyl.
Dodam, iz srednio 3 takie telefony przerabiam na rok.
Moim zdaniem warto, mozesz telefon sprzedac- bierz z carphone, (e2save, onestopphoneshop,) z tej firmy przychodza bez SIMLOCKA i zawsze minimum 200minut miesiecznie do wygadania
I nie podpalaj sie na gratisy, bo najlepiej sie wychodzi na cashbackach
-

-
wsiaz
- Zadomowiony
-
-
- Reputation point: -1
w praktyce wyglada to tak, ze bierzesz telefon , uzywasz , placisz rachunki i co jakis czas przewaznie po 6 miesiacach wysylasz np 6 rachunek i potem ci przysylaja czek, musisz to pozniej robic co 2 miesiace, ale ogolnie wychodzisz na tym do przodu i to sporo
-

-
wsiaz
- Zadomowiony
-
-
- Reputation point: -1
Return to SZUKAM INFORMACJI