Ltnisko Birmingham -National Exhibition Centre-POŁĄCZENIE

Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
Tak jak w tytule interesuje mnie połączenie miedzy lotniskiem w Birmingham a National Exhibition Centre.
Czy kursuję Autobus,kolejka jak daleko sie znajduje w km ,jesli wiecie cos więcej prosze o info nr autobusu czy kolejki o o koszty z tym związane .Dodatkowo proszę napisać jakie były by koszty transportu taksówką .A może znaciie jakies tanie miejsce ,hotel czy motel do przenocowania w okolicach National Exhibition Centre a może ktoś wybiera się z was na Crufta 2008 -6 marca .
pozdrawiam i dzięki za info Norbert

Norbertto
Przyczajony

Reputation point: 0
Neutralny
0

Jest dobre polaczenie New Street Station z NEC. Pociagi sa co kilka minut, kosztuje chyba 2,90L. Wyjscie z peronu skieruje cie na NEC.
Kolo NEC jest tez hotel, kolo lotniska rowniez.
Taxi.. ja nad ranem jechalem prywatna taksowka na lotnisko (nie black cabem) i dalem 16L.
Kursuje tez autobus 900 jest przystanek na Moor Street Queensway, odjezdza co pol godziny (rzadziej w niedziele pewnie) i podjezdza pod sam terminal. Nie wiem czy ma przystanek przy NEC. Bilet kosztuje 1,80L (chyba ze byly podwyzki :wink: )
Pozdrawiam
Lukaas85
Wtajemniczony

Reputation point: 1
Neutralny
0

Z lotniska do NEC jest rzut beretem. Można z buta przejść się, można kolejką na jednej szynie, można autobusem (np. 900, 58 i pewnie trochę innych jeszcze).

zdzisium

0

Lukaas85 wrote:Jest dobre polaczenie New Street Station z NEC. Pociagi sa co kilka minut, kosztuje chyba 2,90L. Wyjscie z peronu skieruje cie na NEC.
Kolo NEC jest tez hotel, kolo lotniska rowniez.
Taxi.. ja nad ranem jechalem prywatna taksowka na lotnisko (nie black cabem) i dalem 16L.
Kursuje tez autobus 900 jest przystanek na Moor Street Queensway, odjezdza co pol godziny (rzadziej w niedziele pewnie) i podjezdza pod sam terminal. Nie wiem czy ma przystanek przy NEC. Bilet kosztuje 1,80L (chyba ze byly podwyzki :wink: )
Pozdrawiam

Co to za cena biletu? 1.8 masz na mysli stara cene eve. saver
wsiaz
Zadomowiony

Reputation point: -1
Neutralny
0

wsiaz wrote:Co to za cena biletu? 1.8 masz na mysli stara cene eve. saver

:roll:
Lukaas85
Wtajemniczony

Reputation point: 1
Neutralny
0

Jednorazowy bilet autobusowy kosztuje 1,40£ day saver 3£ Dojedziesz z centrum 900, 58, 38. Z Erdington 966.
Wysiadasz jeden przystanek przed lotniskiem na stacji kolejowej Birmingham International i prosto z niej gora przejdziesz do NEC.
Pozdr
Jacob
Rozeznany

Reputation point: 0
Neutralny
0

• Similar topics
    Replies
    Last post
Return to SZUKAM INFORMACJI