Konto w Lloyds- jak zalożyć?

Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy

FemalePostNapisane by auseve » 20 Feb 2013, 18:56 Konto w Lloyds- jak zalożyć?

Witam, szukam informacji na temat zakładania konta w Lloyds. Czy ktoś z Was zakładał konto przed przylotem do UK (korzystając z infolinii)? A może ktoś z Was ma doświadczenie z zakładaniem konta na miejscu? Jakie trzeba spełnić kryteria, jakie dokumenty przedstawić? Z góry dziękuję za wszelkie informacje. :)

auseve
Przyczajony

Reputation point: 0
Neutralny
0

MalePostNapisane by grzegor1 » 20 Feb 2013, 19:26 Re: Konto w Lloyds- jak zalożyć?

sprawe zalatwia sie od reki potrzebujesz jakies dwa pisma z potwierdzeniem adresu paszport dowod spytaja ciebie gdzie pracujesz jakie konto chcesz i wszystko :) powodzenia

grzegor1
Przyczajony

Neutralny
0

FemalePostNapisane by auseve » 20 Feb 2013, 19:38 Re: Konto w Lloyds- jak zalożyć?

Dzięki za odpowiedz. Orientujesz się (albo ktoś z Was) o jakie pisma z potwierdzeniem adresu dokładnie chodzi?

auseve
Przyczajony

Neutralny
0

FemalePostNapisane by malenkagdz » 20 Feb 2013, 19:46 Re: Konto w Lloyds- jak zalożyć?

List ma ktorym widnieje twoje imie nazwisko I adres zamieszkania

malenkagdz
Zaangażowany

Reputation point: 47
Pokojowy
0

FemalePostNapisane by stillinback » 20 Feb 2013, 21:02 Re: Konto w Lloyds- jak zalożyć?

Ja zakladalam konto w Lloydsie on line :) Zlozylam wniosek, po jakims czasie (tydzien moze nieco wiecej) otrzymalam od nich pismo i papiery, ktore musialam wypelnic i odeslac. Po tygodniu dostalam karte, a dwa dni pozniej przyszedl pin.
Zeby zalozyc konto on line nie potrzebowalam zadnego potwierdzenia adresu, ani innych pierdol. Wystarczylo tylko powypelniac wszystkie pola wymagane - troszke ich bylo, ale wystarczy poswiecic doslownie pare minut.
stillinback
Rozeznany

Reputation point: 13
Neutralny
0

MalePostNapisane by jaackoo » 20 Feb 2013, 21:03 Re: Konto w Lloyds- jak zalożyć?

najlepiej jakikolwiek rachunek z adresem z uk, jesli masz kogos znajomego,kto ma konto w lloyds i moze potwierdzic,ze mieszkasz u niego, niech z Toba idzie do banku. Dostaniesz zwykle konto a jak bedziesz chcial wyplacic kase to tylko bankomat lloyds lub bank, ale zaplacic bedziesz mogl niemalze w kazdym sklepie.

jaackoo
Początkujący

Reputation point: 8
Neutralny
0

FemalePostNapisane by auseve » 20 Feb 2013, 21:04 Re: Konto w Lloyds- jak zalożyć?

Dziękuję wszystkim za odpowiedzi :)

auseve
Przyczajony

Neutralny
0

FemalePostNapisane by stillinback » 20 Feb 2013, 21:42 Re: Konto w Lloyds- jak zalożyć?

jaackoo wrote:Dostaniesz zwykle konto a jak bedziesz chcial wyplacic kase to tylko bankomat lloyds lub bank, ale zaplacic bedziesz mogl niemalze w kazdym sklepie.

Jak chce wyplacic kase to zazwyczaj chodze do bankomatu ... nie rozumiem tego stwierdzenia !?
Ja mam najzwyklejsza karte z Lloyds, zwykle konto classic i moge placic w kazdym sklepie, w ktorym oczywiscie jest mozliwosc platnosci karta.
stillinback
Rozeznany

Neutralny
0

FemalePostNapisane by malenkagdz » 20 Feb 2013, 22:47 Re: Konto w Lloyds- jak zalożyć?

jak konto classic ale jest tez basic o ktorym ktos napisal wyzej . gdzie pieniadze mozna wyplacic tylko w bankomacie lloyds

malenkagdz
Zaangażowany

Reputation point: 47
Pokojowy
0

FemalePostNapisane by stillinback » 21 Feb 2013, 10:26 Re: Konto w Lloyds- jak zalożyć?

Spoko. Ja nie pracuje, nie pobieram zadnego zasilku, benefitu, nic z tych rzeczy. Otworzylam konto classic. Wiec jesli jest taka mozliwosc, to po co konto basic?! Po co sobie utrudniac i tak juz ciezkie zycie :)
stillinback
Rozeznany

Neutralny
0

MalePostNapisane by jaackoo » 4 Mar 2013, 16:23 Re: Konto w Lloyds- jak zalożyć?

stillinback wrote:
jaackoo wrote:Dostaniesz zwykle konto a jak bedziesz chcial wyplacic kase to tylko bankomat lloyds lub bank, ale zaplacic bedziesz mogl niemalze w kazdym sklepie.

Jak chce wyplacic kase to zazwyczaj chodze do bankomatu ... nie rozumiem tego stwierdzenia !?
Ja mam najzwyklejsza karte z Lloyds, zwykle konto classic i moge placic w kazdym sklepie, w ktorym oczywiscie jest mozliwosc platnosci karta.

najprostsze konto w Lloyds nie posiada opcji wyplacania karta z innych bankomatow niz
bankomaty Lloyds....

jaackoo
Początkujący

Neutralny
0

FemalePostNapisane by Jaga S » 4 Mar 2013, 16:52 Re: Konto w Lloyds- jak zalożyć?

Polecam santander, moze nie w temacie bo pytanie jest o lloyds. Ale zakladaja od reki, nie trzeba pracowac do tego basic. Ja takie mam. Mozna wyplacac pieniadze z kazdego bankomatu, nie tylko z santandera. Zeby zalozyc przynioslam do banku dowod osobisty, nawet nie paszport i jeden list na moje nazwisko. Pietnascie minut i konto otwarte :) Zakladalam w banku na Erdingtonie. Oczywiscie musialam poczekac na dwa listy jeden z pinem drugi z karta, jak wszedzie.

Jaga S
Rozeznany

Neutralny
0

MalePostNapisane by mostovoi » 4 Mar 2013, 17:13 Re: Konto w Lloyds- jak zalożyć?

dajcie linka czy cos jak zlowzyc lloydsa przez neta?

mostovoi
Początkujący

Reputation point: 1
Neutralny
0

MalePostNapisane by jaackoo » 5 Mar 2013, 16:27 Re: Konto w Lloyds- jak zalożyć?

jaackoo
Początkujący

Neutralny
0

• Similar topics
    Replies
    Last post
Return to SZUKAM INFORMACJI