Macierzynskie z job center a tax credit?

Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy

FemalePostNapisane by magdunia22 » 13 Jul 2012, 08:02 Macierzynskie z job center a tax credit?

Witam
Mam pytanie,bede dostawac macierzynskie z job center,i jak to jest z tax creditem,chodzi mi o to,ze nie bede pracowac,moj partner tez nie pracuje,to nie bede dostawac taxu ,jesli zadzwonie do nich i powiem,ze jestem na macierzysnkim?
Dziekuje za odpowiedzi!

magdunia22
Rozeznany

Reputation point: 0
Neutralny
0

Hej. Z tego co ja wiem, to bedziesz dostawac tax credit. Ja tez wkrotce zaczne pobierac macierzynski, i dzwonilam do nich poinformowac ich ze jestem na chorobowym a pod koniec sierpnia czy poczatkiem wrzesnia przejde na macierzynski, to tylko powiedzieli zeby do nich zadzwonic jak zaczne pobierac macierzynski.Przeciez jak juz urodzimy to bedziemy tez dostawac ten child tax credit takze working taxu nie powinni nam zabrac.

dorotamakota
Przyczajony

Neutralny
0

FemalePostNapisane by mewa » 13 Jul 2012, 13:46 Re: Macierzynskie z job center a tax credit?

Będziecie otrzymywać macierzyńkie i child tax credit.Natomiast working tax credit należy sie jedynie osobą pracującym.

mewa
Przyczajony

Neutralny
0

• Similar topics
    Replies
    Last post
Return to SZUKAM INFORMACJI