Transport z Birmingham do Bedford.
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
Witam ,
Chciałabym prosić o informacje na temat transportu z lotniska w Birmingham do Bedford. Lot mamy wraz z siostrą z Bydgoszczy do Birmingham 24-go lipca na miejscu byśmy były o 17-10, nie będę ukrywać , że zależy mi by ten transport był nie drogi. Patrzyłam na
national express ale koszt biletu w jedną stronę to około 19 Ł , a jeżeli chodzi o rezerwację online biletów na pociąg to nie wiem czy nie będzie z tym problemów a czy kupno na samej stacji nie będzie droższe niż online . Bardzo byłabym wdzięczna za jakiekolwiek propozycje ;)
-

-
mirela28
- Przyczajony
-
-
- Reputation point: 0
najlepiej nationalem. kupisz bilety za taka sama cene na lotnisku.
-

-
xxxx30
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 6
Pociagi sa dużo droższe , national najtańszy
Dodano: -- 2 lip 2012, o 18:42 --
Pociagi sa dużo droższe , national najtańszy
-

-
bongorno
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 30
Znalazłam pociąg w dwie strony za 15f to o wiele taniej niż NE ale jest problem jak mam odebrać te bilety na stacji ? nie będzie problemu z tym , że je rezerwuje 2 tyg wcześniej ? bo nie wiem czy do domu zdążą mi je przysłać a po drugie to kosztuje 7.50f z tego co przeczytałam. Pierwszy raz lecę do Anglii nie chciałabym nie miłych niespodzianek. ;)
-

-
mirela28
- Przyczajony
-
-
- Reputation point: 0
Na stacji idziesz do automatu (maja rowniez obsluge w jezyku polskim), wkladasz karte, ta ktora placilas za bilet... i po chwili masz wydrukowany bilet.
-

-
mizartius
- Raczkujący
-
-
- Reputation point: 6
Return to SZUKAM INFORMACJI