Bierzmowanie
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
Witam, czy ktos z Was wie gdzie mozna przystapic do bierzmowania i ewentualnie ile to trwa i jak to wyglada? Dodam ze mieszkam w Walsall, i chcialabym przystapic do bierzmowania jak najszybciej. Jesli ktos ma jakies informacje lub wlasnie doswiadczenia bylabym wdzieczna za odpowiedzi. Pozdrawiam
-

-
Ann
- Przyczajony
-
-
- Reputation point: 0
Chyba najprościej i najlepiej będzie skontaktować się z polską parafią.
Nie jestem pewny, ale sądzę, ze mogą coś na ten temat wiedzieć.
:/ No i bogini mnie ubiegła:]
-

-
P-C
- Stały Bywalec
-
-
- Reputation point: 61
Mysle ze moglabys sie czegos dowiedziec w kosciele angielskim(zaraz kolo policji,jest katolicki kosciol)ja tam chrzcilam corke,komunia sw.tez jest,bo moja siostrzenica byla tam przyjeta,wiec mysle ze bierzmowanie tez bedzie:)ksiadz jest naprawde w porzadku..
-

-
julita1801
- Początkujący
-
-
Dziekuje wszystkim :) Mysle ze bede musiala sie wlasnie wybrac osobiscie.
-

-
Ann
- Przyczajony
-
-
Hej chciałam się zapytać czy coś już może wiesz na temat Bierzmowania w Polskim Kościele w Birmingham ponieważ ja też muszę się skontaktować w tej sprawie i chciałam zapytać czy może już byłaś i czegoś się dowiadywałaś na ten temat. Pozdro
-

-
Natalia Ratka
- Przyczajony
-
-
We wrzesniu beda zapisy. Probowalam sie dowiedziec jak to wyglada w Polskim kosciele w Wolverhampton, ale email ktory podali na ich stronie internetowej nie dziala.
-

-
Ann
- Przyczajony
-
-
Ann wrote:w Polskim kosciele w Wolverhampton, ale email ktory podali na ich stronie internetowej nie dziala.
To zadzwon tam :) na pewno ktos odbierze.
-

-
godziogodzio
- Raczkujący
-
-
- Reputation point: -9
Return to SZUKAM INFORMACJI