Min. dla supervisor

Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy

PostNapisane by KA i PE » 22 Jul 2009, 09:39 Re: Min. dla supervisor

gofer85 wrote:nie mam żadnych luk w otaczającym mnie świecie

luki w swiecie moga byc niebezpieczne. idziesz sobie a tu taka luka, nie zauwazasz i nieszczescie gotowe. swoja droga gdzie sie wpada jak sie wpadnie w taka luke w swiecie???

mowilem ze masz luki w ogolnej wiedzy o otaczajacym cie swiecie stary,

KA i PE wrote:w ogolnej wiedzy o otaczajacym go swiecie

pozdr

pe

[ Dodano: Sro Lip 22, 2009 10:41 ]
jed wrote:Nie wiem czy w ten weekend moge, bo jak juz wspomnialem czekam na Wasze podatki.

nie w ten wlasnie, w nastepny !!!! a nie mozesz czekac przy piwie?

pe

KA i PE

0

MalePostNapisane by gofer85 » 22 Jul 2009, 09:56 Do KA i PE

Cóż widzę KA i PE że łapanie za słówka to Twoja specjalność, także pozostawiam to bez komentarza.

gofer85
Początkujący

Reputation point: 0
Neutralny
0

MalePostNapisane by marcin.p » 22 Jul 2009, 12:14 Re: Min. dla supervisor

Do Gofer

Pokory nigdy nie mialem. Jedyny Pokora jakiego znam to to muj znajomy , ale jego to nie chcialbym nawet po ciemu i po hektolitrach piwa z KAiPE plus Jed.

Jak zucam papierek sprzataczce pod nogi to nadaje sensu istnienia jej pracy. Gdyby nie mój papierek ( i setki innych ) jej stanowisko by nie istnailo i kobieta siedziala byw domu ogladajac Eastendersów lub inny sith.

Widzisz oskarazasz nas o brak powagi , ze z ciebie drwimy itd .... Podobno nem glupich pytan tylko glupie odpowiedzi. Widzisz swoim pytaniem obaliles ta teorie . JAk ktos glupio pyta to niech sie nie dziwi ze dostaje niepowazne odpowiedzi ( bo glupie one nie byly ).

Chlopaki to jak z tym piwem ... Laski sobie robia spotkanai przy kawie i takie tam to moze i my sie wybiezemy w miasto ..... JAk leje deszcz to zazwyczaj jestem w gotowosci

marcin.p
Zadomowiony

Reputation point: 3
Neutralny
0

MalePostNapisane by gofer85 » 22 Jul 2009, 12:40 Do Marcin.P

Marcinie.P, ależ ja nigdzie nie napisałem że ktoś ze mnie drwi. Tylko szkoda, że zamiast konkretnych odpowiedzi trzeba czytać bzdety, które nie mają związku z odp. na pytanie. Dla mnie sprawa jest prosta, uważasz że pytanie jest głupie to na nie nie odpowiadaj... Natomiast po Twej pisowni od razu widać skąd ta zawziętość...
"muj, zucam" gratuluje, aż Ci zazdroszę tak wspaniałej polszczyzny.

A z tymi papierkami to się w zupełności z Tobą zgadzam, to była przenośnia.

Pozdr

gofer85
Początkujący

Neutralny
0

MalePostNapisane by marcin.p » 22 Jul 2009, 13:00 Re: Min. dla supervisor

gofer

Czytaj stary miedzy wierszami.... Ten caly post to jedna wielka drwina z ciebie.

A co do mojej ulomnosci ortograficznej to mam na to papier i tego sie bede trzymal.

Jeju co za baran z ciebie

Jeszcze jedno .... Wytlumacz mi w jaki sposób przeszedles do bledów w pisowni do zawzietosci. Mam problem z nadazaniem za twoim wywodem myslowym ....
Last edited by marcin.p on 22 Jul 2009, 13:09, edited 3 times in total.

marcin.p
Zadomowiony

Neutralny
0

MalePostNapisane by gofer85 » 22 Jul 2009, 13:05 Hej

Oj Marcinku :) a ja też mam różne papiery prawo jazdy itp. Nie chwal się bo nie masz czym.
Baranem nie jestem nie Tobie to oceniać, a co do drwin to przykro mi że takie osoby jak Ty się tu wypowiadają, szczególnie że jak to mówisz masz papier :)

I tym akcentem zakończmy temat bo chyba już nie ma się nad czym wywodzić, Ty masz papier, ja odpowiedź i już.

gofer85
Początkujący

Neutralny
0

MalePostNapisane by lomax20 » 22 Jul 2009, 17:08 Re: Min. dla supervisor

ja piedole.......... ale "przedszkole"

lomax20
Raczkujący

Neutralny
0

PostNapisane by KA i PE » 22 Jul 2009, 20:27 Re: Min. dla supervisor

eeeee tam przedszkole, ten koles to cienki jak dupa weza byl, pamietacie tego ktory pytal ze jak kupil dom i teraz mu brakuje kasy to czy mu sie naleza jakies dodatkowe benefity..........................

albo tego ktory twierdzil ze nie groza mu ataki na tle narodowosciowym bo on nie jest 'polish' tylko 'polish-silesian'......................

ja mysle ze (tutaj pragne wystosowac inicjatywe do administracji) powinno sie stworzyc jeden dodatkowy dzial pod tytulem 'glupie pytania'. nalezalo by nastepnie powolac jakies cialo, przynajmniej 5-cio osobowe zeby nie bylo ze jest tendencyjnie, ktore mialo by wladze aby tam przenosic pytania typu tego w niniejszym poscie. ja , choc niechetnie i przywalony natlokiem zajec, moglbym ewentualnie przewodniczyc posiedzeniom (bylem kiedys ochotniczym strazakiem pozarnym wiec wiem jak). chociaz najlepiej bylo by aby zaproponowac kilka kandydatur i bedziemy glosowali (tak jak w osp). potem pozostanie jedynie ustalic harmonogram spotkan, budzet jakis (no nie da sie tego opekac calkiem za darmo, ale moglibysmy opodatkowac adama) i do roboty. ale mam pomysla !!!!!!!!!!!!! ................

it takes all kinds to make the world spin around.

pozdr

pe

[ Dodano: Sro Lip 22, 2009 21:47 ]
oooo, prosze bardzo, nie minelo kilka minut i juz jest robota dla takiego ciala ocenotworczego:

http://bham.pl/forum/viewtopic.php?p=54 ... ca77#54747

pe

KA i PE

0

FemalePostNapisane by jed » 22 Jul 2009, 21:40 Re: Min. dla supervisor

A jaka metoda bedziemy wybierac forme glosowania?

jed
Stały Bywalec

Reputation point: 1
Neutralny
0

PostNapisane by KA i PE » 22 Jul 2009, 21:43 Re: Min. dla supervisor

hehehehhe, nie pamietam, ale w damskiej toalecie ktos napisal 'głupi kaowiec.'........................

pe

KA i PE

0

MalePostNapisane by marcin.p » 23 Jul 2009, 08:02 Re: Min. dla supervisor

Ja sie ochotniczo ( jak w OSP ) zglaszam na skarbnika ...

Nie wiem czy nie ten weekend a nastepny dam rade bo planujemy na forumowymi Hells Angles do Kornwali na jednosladach pojechac.

ALe jak bedzie lalo to mozemy pierwsze posiedzenie komisji zainicjowac.

Moze gofer wpadnei jako obserwator, bo glosu to raczej mu nie udzielimy :)

marcin.p
Zadomowiony

Neutralny
0

FemalePostNapisane by andar » 28 Jul 2009, 14:04 Re: Min. dla supervisor

ja swojemu "superwajzerowi" nie dałabym więcej jak 5.73? czy jaka to tam jest ta najniższa. powód- nie robienie nic, bekanie po jedzeniu, chamstwo. :roll: dziękuję

andar
Początkujący

Neutralny
0

FemalePostNapisane by jed » 28 Jul 2009, 14:12 Re: Min. dla supervisor

Bekanie i chamstwo nie jest zadnym powodem. To nie jest temat z nagonka na super, tylko na konkretnego super. Super faktycznie nie maja za zadanie pakowac kurczakow na tasmie czy zmieniac baze danych, ale to nie znaczy ze nic nie robia.

jed
Stały Bywalec

Reputation point: 1
Neutralny
0

FemalePostNapisane by andar » 28 Jul 2009, 14:30 Re: Min. dla supervisor

do tej pory znam 3ch "superwajzerow" wiec mam jako takie porownanie. jakos dwoch poprzednich pokazalo swoja prace i kulture osobista i uwazam ich za prawdziwych superwajzerow ktorym nalezy sie dobre wynagrodzenie. szkoda ze nie wszyscy sa tacy. ale co tu pisac. ludzi nie zmienisz. :roll:

andar
Początkujący

Neutralny
0

Previous

• Similar topics
    Replies
    Last post
Return to SZUKAM INFORMACJI