Ubezpieczenia auta ?

Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy

PostNapisane by Guest » 12 Mar 2013, 14:32 Re: Ubezpieczenia auta ?

W pierwszej gropie na 100% jest: toyota aygo, vw fox . Pewien nie jestem co do seat arosa, vw lupo, fiat seicento i cingleczento (napewno pisze sie inaczej) te auta jeśli nie maja pierwszej to maja droga grupę na 100%

Guest

0

MalePostNapisane by Alzak » 12 Mar 2013, 16:38 Re: Ubezpieczenia auta ?

Wpisz w google parkers insurance groups
... Na tej stronce masz podane co w jakiej jest grupie.

Ale to nie za duzo ma wspolnego z wysokoscia ubezpieczenia, moj samochod jezeli bierzemy pod uwage stare grupy jest w 14 a ten na ktory chce zmienic jest w 19 roznica w ubezpieczeniu to tylko £48...

Alzak
Zadomowiony

Reputation point: 55
Poczciwy
0

MalePostNapisane by Alzak » 12 Mar 2013, 16:38 Re: Ubezpieczenia auta ?

Wpisz w google parkers insurance groups
... Na tej stronce masz podane co w jakiej jest grupie.

Ale to nie za duzo ma wspolnego z wysokoscia ubezpieczenia, moj samochod jezeli bierzemy pod uwage stare grupy jest w 14 a ten na ktory chce zmienic jest w 19 roznica w ubezpieczeniu to tylko £48...

Alzak
Zadomowiony

Reputation point: 55
Poczciwy
0

MalePostNapisane by greg2904 » 12 Mar 2013, 16:57 Re: Ubezpieczenia auta ?

kolejna rzecza jest wartosc samochodu, im drozsze auto tym drozszy insurance. ja mialem przypadek taki, ze w 2011 roku jak byly zamieszki zniszczyli mi auto, zlozylem claima, nie mogli znalezc winnego to koszty takie jak exces money pokrylem sam a insurance reszte (prawie £4000) i stracilem z tego powodu 2 lata znizek bo kupilem insurance przez internet. Kupujac insurance przez tel stracilbym tylko rok.

Dodano: -- 13 mar 2013, 16:22 --

===Wpisz w google parkers insurance groups
... Na tej stronce masz podane co w jakiej jest grupie===

patrzac na ta strone o malo co nie dostalem zawalu. nigdy bym samochodu nie kupil gdybym sie mial kierowac w jakimkolwiek stopniu ta stronka. samochod ktory mam teraz jest w grupie 13 a jak wpisalem wszystkie dane na tej stronce to sie okazalo ze jest w 24 <wow> a ja bylem przekonany ze jest 20 grup....

greg2904
Rozeznany

Reputation point: 10
Neutralny
0

Previous

• Similar topics
    Replies
    Last post
Return to SZUKAM INFORMACJI