Trasa do PL
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
W PL na A4 jeżeli nie ma wypadku to korki praktycznie nie istnieją:) ale może się to zmienić jak będą opłaty na bramkach. A to dlatego, że bramki we Wrocławiu i Gliwicach są bezpośrednio na autostradzie i ruch na pewno się troszkę przytka:/
A co do gaśnicy to są w każdym markecie na dziale samochodowym:) A przynajmniej jest tak w PL:)
-

-
Artek2587
- Początkujący
-
-
- Reputation point: 7
VA ja pomykam w202 2,3 i spalanie rzędu 7 litrów , więc tragedii nie ma. Nie zapomnij jednorazowego alkomatu, jest wymagany we Francji od marca , mandat 19 eryków jak go brak , na ebay 1,5funia oraz naklejki na reflektory.
-

-
bongorno
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 30
bongorno wrote:VA ja pomykam w202 2,3 i spalanie rzędu 7 litrów , więc tragedii nie ma.
W benzynie? To raczej mało. Niewiele mniej mi paliła C220Cdi.
bongorno wrote:Nie zapomnij jednorazowego alkomatu, jest wymagany we Francji od marca , mandat 19 eryków jak go brak , na ebay 1,5funia oraz naklejki na reflektory.
Naklejki mam. Alkomat cyfrowy - taki przejdzie, czy musi być jednorazówka?
-

-
VA
- Zaangażowany
-
-
- Reputation point: 112

Cyfrowy jak najbardziej , po prostu musisz mieć coś do pomiaru :)))))) 120-130 km/h to chyba nie jakaś super prędkość więc i spalanie nie wysokie oczywiście 2,3 w benzynie.
-

-
bongorno
- Rozeznany
-
-
Dzięki panowie za wszelką pomoc.
Ostatecznie trasę ustaliłem taką:
Dunkirk, Bruges, Gent, Antwerpen, Eindhoven, Duisburg, Magdeburg, Dresden i wjazd do PL w Zgorzelcu.
Mój stary navi wszystkie te drogi posiada, więc mnie pokieruje. Oczywiście jestem przygotowany na inne ewentualności - nigdy za bardzo nie ufałem navi :P
Wyjeżdżamy jutro rano, prom o 14.00.
-

-
VA
- Zaangażowany
-
-
- Reputation point: 112

Szczęśliwej podróży , choć w Antwerpii o tej porze jak dojedziesz może być niezły młyn no i w Polsce poniedziałek rano tez będzie ciekawie.
-

-
bongorno
- Rozeznany
-
-
Return to SZUKAM INFORMACJI