Szkola
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
Witam
Czy ktos moze sie orjetuje ktora szkola w centrum ma ESOL czy wciaz jest za darmo? Pozdrawiam
-

-
magdunia22
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 0
Nie wiem jak w centrum,ale w Stone hall centre na Acocks green ma być opłata 60 funtów za semestr,słyszałam,że w collegu na Hall green wszystko jest za free jeśli masz tax credit lub housing benefit,ale to nie potwierdzona informacja.Najlepiej chyba tam podzwonić.
-

-
komar77
- Raczkujący
-
-
- Reputation point: 2
komar77 wrote:(...) w collegu na Hall green wszystko jest za free jeśli masz tax credit lub housing benefit,(...)
Większość szkół ma podstawowe kursy angielskiego za darmo dla osób mało zarabiających - pobierających WTC. Dostają refundację od rządu.
Pozdrawiam
-

-
AdamBoltryk
- Wtajemniczony
-
-
- Reputation point: 183

znaczy juz teraz to za darmo nie jest. zawsze jest jakas oplata. jezeli wybierzesz nie esol jako esol a literacy to jest za darmo . wiem bo zalatwialam mamie i mialam w city college 149 do zaplacenia mimo ze miala WTC . trzeba miec zasilek z jobcentre albo inny benefit ale juz nie pamietam by miec kurs za darmo
-

-
malenkagdz
- Zaangażowany
-
-
- Reputation point: 47
-
Return to SZUKAM INFORMACJI