Telefon na abonament
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
Witam. Mam telefon na abonament w o2. Mam 300 minut i nieograniczone sms'y. Mam taki problem, że czasami podczas weekendu zdarzy mi się wykręcić numer do Polski i pogadać przez parenascie minut, co później odbija sie na rachunku :)
Czy jest jakas pompa/bramka czy cokolwiek w tym rodzaju, gdzie mógłbym sie zarejestrować lub korzystać z minut wliczonych w abonament?
-

-
artis1990
- Początkujący
-
-
- Reputation point: 1
siema:)pewnie ze jest uzywam juz 4 latka :)a wiec tak wysylasz smsa po nr 81223 o tresci topup on - zabieraja Ci z konta pound 5 ( dolicza Ci do rachunku ) i masz rozmowy na stacjonarne do PL 0,5 p za minute na kom 8,5p za minute cala rozmowa leci z darmowych minut:)i uzywasz te 5 funcia co Ci skasowali:)odwiedz
www.topupcall.com tam masz wszystko wyjasnione:)u mnie dziala i sobie chwale uztwalem wczesniej na pay&go a teraz uzywam na abonencie:)Pozdrawiam :razz:
-

-
Razor
-
-
Do domu polecam internetcall.
Sprawdzony-uzywam przez 5 lat
http://www.internetcalls.com/en/index.html
Pozdrawiam
-

-
marcinss
- Przyczajony
-
-
- Reputation point: 0
a ktora karta (serwis) ma nr dostepowy na o2? jest opcja dzwonienia z o2 na o2 za free niewykorzystujac zadnych minut. jest taka bramka?
-

-
Bartsun
- Stały Bywalec
-
-
- Reputation point: 1
Czesc. Jest taka bramka ale to ukryta opcja. Nie znajdziesz jej na stronie glownejO2. Jedynie wpisujac w O2 w search....puste pole,masz opcje na ...ten favorite numbers....tam je wpisujesz .... Na zaakceptowanie czekasz 2 dni. Pobieraja Ci z konta 5 funtow. Mam na mysli pay and go...
Ja akurat mam kontrakt i miesiecznie w O2 masz rozne opcje. Ja wybralam za 30 f- 500 sms, nieograniczone rozmowy na wszystkie o2 oraz 300 minut do kazdej sieci. Sa jeszcze inne opcje, ale musze zapytac znajomej ktora uzywa p&go, aby Ci odpoiwedziec. Wiem ze jest tez taka opcja, gdzie masz za 5 £ nieograniczone rozmowy ....ale nie wiem teraz jak to ugryzc..Pozdrawiam...
-

-
ulak
- Raczkujący
-
-
- Reputation point: 8
ja mam na karte w o2, nieograniczone minuty i smsy do sieci o2 do wszystkich osob.
-

-
Guest
-
-
Return to SZUKAM INFORMACJI