home office
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
witam mam małe pytanko? Dostałem z agencji papiery do wypełnienia w celu uzyskania Home office. Wszystko fajnie tylko nie wiem na jakie konto mam wpłacić te 90 funtów bo nic nie jest napisane w tych dokumentach. Może ktoś z was wypełniał sam te papiery i wysyłał osobiscie. Prosiłbym o mała pomoc dziękuje z góry i pozdrawiam.
-

-
lucjano84
- Przyczajony
-
-
- Reputation point: 0
Możesz podać dane swojej karty debetowej z której Ci ściągną te pieniądze. (miejsce na te dane jest na 1 stronie). Lub idz na pocztę i wykup postal order na 90 funtów (plus opłata pocztowa parę funtów) i powiedz w okienku że to na Home Office.
-

-
Mordorzg
- Raczkujący
-
-
- Reputation point: 10
siemka:) wiec tak, wszystko masz napisane w objasnieniu ze mozesz:
a . podac numer i sort code swojej karty
b . na poczcie wykupic postal order na home office ( na odwrocie musisz wypisac swoje dane do korespondencji )
c. wyslac czek wystawiony na home office( powinnes posiadac swoja ksiazeczke do konta)
jesli dalej masz trudnosci wszystkie wskazowki znajdziesz na
www.wrs.co.uk or homeoffice - zaprawde wujek google prawde Ci powie :) gdy wszystkie papiery masz juz gotowe proponuje i polecam wyslac record delivery next day i ubezpieczyc paszpotr cena okolo pound 12:) kiedys byly jaja ze przesylki ginely. pozdrawiam i zycze powodzenia
-

-
Razor
-
-
dzięki serdecznie za odp własnie tego potrzebowałem konkretnie i na temat dzięki z góry i pozdrawiam. :mrgreen:
-

-
lucjano84
- Przyczajony
-
-
- Reputation point: 0
Return to SZUKAM INFORMACJI