tvp.pl
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
Wlasnie (z ciekawosci) wykupilam miesieczny dostep do programow tvp i mam malutki problem. Myslalam, ze bede mogla ogldac programy wlasnie wyswietlane w telewizji a tutaj nic takiego nie moge znalezc, jedynie programy, ktore juz byly. Nie wiem, moze zle szukam :oops:
Moze ktos z Was jest zalogowany na tvp.pl i moglby mi wytlumaczyc co mam kliknac, zeby ogladac aktualnie nadawany program :oops:
-

-
Kitty
- Zadomowiony
-
-
- Reputation point: 19
nie wiem jak jest z TVP jednak większość telewizji internetowych działa w ten sposób, iż jedynie nikła część programu wyświetlana jest w czasie rzeczywistym. Pozostałe są zwykle retransmisjami. Ponadto wiem ze na np. relacje sportowe (mówię głównie o mundialu w RPA) Telewizja Polska posiada licencje jedynie na terenie Rzeczypospolitej i poza granicami kraju nie mogą transmitować (nawet przez internet niestety :cry: )
pzdr
-

-
lemon
- Raczkujący
-
-
- Reputation point: 10
lemon, wlasnie chyba tak jest. W dodatku wiekszosci filmow czy tez seriali( :-D ) nie da sie ogladac bez wniesienia dodatkowej oplaty :!: :!: Myslalam, ze jak raz zaplace to bede miala dostep do wszystkiego :roll:
-

-
Kitty
- Zadomowiony
-
-
- Reputation point: 19
cóż taki jest współczesny kapitalizm :mrgreen:
odnośnie seriali nie jestem biegłym, jednak wiem, iż w sieci sporo darmowych portali z ich starszymi odcinkami jak ipla itp. więc być może nie ma większego sensu płacić płacić TVP za podobne usługi ;)
-

-
lemon
- Raczkujący
-
-
- Reputation point: 10
a ja sie polecam za 2 browary udostepniam tv z c+ :)
-

-
alfonso
- Początkujący
-
-
- Reputation point: 0
alfonso wrote:a ja sie polecam za 2 browary udostepniam tv z c+ :)
ja bym się nie afiszował
http://zdunskawola.naszemiasto.pl/artyk ... ,id,t.html
-

-
samotny
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 29
He mu chyba nie chodzilo o sharing. Zlapali jednego na pokazówkę a tysiące udostepnia.A ceny konkurencyjne he he zazwyczaj 1/10 normalnej ceny. (Cyfra HD,Cyfrowy Polsat HD + VOD ,TNK ,SKY) i inne mozna juz znalesc od 30 zł za wszystko. Nie ma co panikować.
-

-
Mustafa75
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 1
Return to SZUKAM INFORMACJI