Sklepy zoologiczne
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
Hej!Mam pytanko.Czy ktos wie gdzie sa sklepy zoologiczne,jak tak to prosze o podanie ulicy i dzielnice.Konkretnie chodzi mi o rybki akwariowe.
-

-
kindzulinaa
- Zadomowiony
-
-
- Reputation point: 22
W Merry Hill jest jeden. W centrum handlowym. Na dole, przy wejsciu od strony Matalana.
-

-
Luiza
- Wtajemniczony
-
-
- Reputation point: 71
W acocksie jest dosc duzy slepk zoologiczny 'Pet Centre', znajduje sie przy Warwick Road, prawie na przeciwko sklepu polskiego
dojazd autobusem 37 prawie pod drzwi :)
-

-
yoko
- Stały Bywalec
-
-
- Reputation point: 3
-
w Walsall jest, centrum handlowe pomiędzy wjazdami do miasta z West Brmowich i Wednesbury, drugi na trasie od Wednesbury do centrum, ale tam jedynie morskie.
-

-
Guest
-
-
Dzieki wszystkim za odpowiedzi :-D pozdrawiam ;)
-

-
kindzulinaa
- Zadomowiony
-
-
- Reputation point: 22
Polecam ten sklep a raczej supermarket. Mają najwiekszy wybór produktów i rybek. Poza tym wg mnie mają najzdrowsze rybki.
http://www.shirleyaquatics.co.uk/
Jest jeszcze jeden godny polecenia sklep, zaraz obok. Nie znalazłem strony internetowej ale to jest gigantyczne Garden cenre i tam tez mają swietny wybór rybek.
Jadąc od tego pierwszego sklepu w strone zjazdu na autostade M42 ok 1km po lewej stronie jest Tesco a przy nim wlasnie to Garden centre.
Na erdingtonie jest sklep zoologiczny:
http://www.erdingtonaquatics.com/frontpage.html
Mają duży wybór morskich ryb. Słodkowodne są nieco w gorszej kondycji w porownaniu z w/w sklepami, ale za to maja miła obslugę ktora chętnie doradzi.
-

-
Thomas
- Zaangażowany
-
-
- Reputation point: 67
-
Dzieki Thomas za info :-)
-

-
kindzulinaa