Troszku opozniam przyjzd,ale...

Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy

FemalePostNapisane by muniumuniu » 13 Sep 2009, 13:23 Troszku opozniam przyjzd,ale...

Witam!Zakladam ,ze zmartwie tych ,ktorzy po moim przywitaniu , oczekiwali mnie:)Niestety,przygotowania trwaja no i zostala dokupiona druga sunia shih tzu :mrgreen: ,co by nie bylo smutno pierwszej jak zostaje sama w domu :-P,a co za tym idzie ,trza ta druga przygotowac do wyjazdu(formalnosci) :neutral:Ale nie o psach bedziemy.... :o , zwiazku z tym ,ze pobuszowalam po stronach neta i odkrylam ,ze moge zaatakowac nieco lepsze(finansowo) stanowisko niz opiekun w Domu Opieki ,postanowilam tutaj zapytac o kilka rzeczy...
-czy odwiedza Ktosik to forum ,kto pracuje jako asystent nauczyciela w szkole specjalnej?
-czy Kotosik cokolwiek wie ,jak namierzyc szkoly specjalne w Bham?
-no i czy Ktosik cokolwiek wie na w/w pytania?:):):):):)
Aaaa,dziewczyny obok mnie ,merdaja ogonkami ,zatem domyslam sie ,ze musze zapytac i o nie....:):):)
-czy bede miec straszne klopoty ,aby wynajac pokoj z dwiema tak urokliwymi dziewczynami?
-i tak lopatologicznie jak blondynce(szczescie ze jestem brunetka):):):),moze zechcialaby ktos wytlumaczyc ,jaka jest roznica w cenie miedzy wyjaneciem pokoju a pokoju z aneksem(studio-chyba to tak leci po ichniemu):):):)
Dobra poki co wystarczy....
Czekam na podporki.....pozdrawiam :-D

muniumuniu
Przyczajony

Reputation point: 0
Neutralny
0

Return to SZUKAM INFORMACJI